Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Kapsalon van de BBQ

Kapsalon van de BBQ BBQ Kapsalon van de BBQ, ideaal voor na een carnavalsweekend. Dit gerecht combineert gegrilde aardappelen gekruid met za'atar en look, vlees naar keuze (zoals kip, lam of rund) gekruid met ras el hanout, en een verscheidenheid aan groenten waaronder little gems, komkommer, tomaten, en rode ui. De ingrediënten worden afgetopt met een mengsel van Griekse yoghurt en mayonaise, verrijkt met fijngehakte bladpeterselie, munt, en limoensap. Het geheel wordt gegrild op een BBQ met een directe en indirecte opstelling voor een perfecte garing en afwerking, en vervolgens geserveerd met een frisse salade. Dit recept biedt een rijke mix van smaken en texturen, perfect als comfort food.

Pulled chicken in de dutch oven "greek style"

Pulled chicken in de dutch oven "greek style" Deze Griekse Pulled Chicken is een heerlijke combinatie van verschillende smaken en texturen. De malse stukjes kippendij worden eerst rijkelijk gekruid, vervolgens gerookt en ten slotte langzaam gegaard tot ze heerlijk sappig en mals zijn. Wat de salade zo bijzonder maakt is de toevoeging van de zoete, sappige, gemarineerde watermeloen, de krokante pistachenoten, de hartige feta. Dit tezamen vormt een perfect balans voor een sappige, rijke en frisse salade. Het zorgt bovendien ook voor een speelse textuur waardoor elke hap naar meer smaakt.

Dus waar wacht je nog op? Steek je BBQ aan, verzamel alle ingrediënten en ontdek samen met ons meer over de frisse en hartige smaken van de Griekse keuken.

Tajine van kip

Tajine van kip Wat krijg je als je de warme smaken uit de Marokkaanse keuken mengt met onze lokale lekkernijen? Een heerlijke tajine! Het malse vlees van de kip komt perfect tot zijn recht in dit stoofpotje en de BBQ geeft een extra twist aan het geheel. Probeer het zelf uit dankzij het recept hieronder.

Hoevekip met morieljesaus

Hoevekip met morieljesaus Hoevekip met morieljes: de voorjaarschampignon boordevol smaak en uit eigen streek. Het seizoen duurt maar even (maart tot mei) dus grijp je kans om te genieten van deze smaakbom van eigen bodem. We combineren het hier met hoevekip, erwten en munt.

Amalfi wings met citrusmarinade

Amalfi wings met citrusmarinade Heerlijk malse, maar toch krokante kippenvleugels: dat kan dankzij de indirecte bakwijze op de kamado barbecue! Een snack die geliefd zal worden door jong en oud. En de Italiaanse citroenmarinade? Die maakt het helemaal af! Ontdek hieronder hoe je aan de slag moet gaan.