Verrijk je culinaire ervaring met deze heerlijke combinatie van voortreffelijk gegrilde groenten, zijdezachte aardappelpuree en mals hertenvlees, harmonieus afgerond met een verrukkelijke laksaus. Een feest voor je smaakpapillen en de perfecte reden om uw barbecue aan te steken!
Fazant Fine Champagne, een tijdloze klassieker met een verrassende twist: dit keer bereiden we het op de barbecue! De combinatie van de verfijnde smaak van fazant met de rijke aroma's van Cognac, nu op een speelse manier verenigd met de rokerige charme van de barbecue. Hoewel deze bereidingswijze iets meer inspanning vereist, garandeer ik je dat elke minuut die je hieraan besteedt, het dubbel en dik waard is. Bereid je voor op een onvergetelijke wildmaaltijd van de bbq.
Italië, Matera, James Bond en vlees – voor een kok klinkt dat als muziek in de oren! Na mijn bezoek aan Matera, waar James Bond een spectaculaire actiescène opnam voor de film 'No Time to Die', voelde ik me geïnspireerd. Zijn bekende voorliefde voor vlees en die iconische cocktail, de Martini extra dry, brachten me op een idee. Dit vleesgerecht, gecombineerd met die martini, is de perfecte combinatie. En natuurlijk, zoals Bond het zou zeggen: 'Shaken, not stirred'.
Ontdek de heerlijke smaken van de Thaise keuken met dit verleidelijke recept. Gepekelde plakjes buikspek met een pittige, aromatische saus en krokante aardappelschijfjes. Dit recept is perfect voor liefhebbers van zowel exotische, kruidige smaken als van de Kamado BBQ. De prik nam pla-saus is een perfecte balans van vissaus, limoensap, knoflook, look, chilipepers en koriander. De combinatie van pittig, zout, zuur en zoet zorgt voor een smaakexplosie bij elke hap.
Ben jij een avontuurlijke (hobby)kok of iemand die graag nieuwe gerechten wilt uitproberen of eerder een liefhebber van de Thaise keuken? Dan zal deze buikspek prik nam pla je zeker bekoren.
Texel Lamsvlees, een van de beste soorten lams wat er bestaat volgens mij. Mooi bleek van kleur en vol met smaak. We kiezen deze keer voor de schouder waar we een rollade van maken en langzaam garen voor een sappig en botermals eindresultaat.