Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Pizza bianca van zuurdesem met buffelmozzarella, artisjok, en courgette

Pizza bianca van zuurdesem met buffelmozzarella, artisjok, en courgette Na een betoverend bezoek aan Alberobello, een sprookjesachtig stadje in Italië dat bekend staat om zijn kenmerkende witte Trulli, voelde ik me geïnspireerd om een voortreffelijke pizza bianca op basis van zuurdesem te bereiden. Laat jezelf meeslepen door de authentieke smaken van Italië, die de charme van het betoverende Alberobello weerspiegelen. Ondanks dat het een toeristische trekpleister is, is het absoluut de moeite waard om te bezoeken

Focaccia van zuurdesem met verse vijgen, burrata en gedroogd rundvlees

Focaccia van zuurdesem met verse vijgen, burrata en gedroogd rundvlees Voor dit gerecht deed ik inspiratie op in het zuiden van Italië, tijdens mijn bezoek aan Irsina. De gastvrijheid daar was overweldigend. Hoewel ik er als vreemde aankwam, werd ik ontvangen alsof ik er al jaren een bekende was. Ik werd overspoeld met verse lokale producten, zowel als teken van welkom als van hun trots op de prachtige producten uit hun streek, verse vijgen, kazen en gedroogd vlees. Hier kunnen we zeker wel iets mee ;-)

Burrito met rundgehakt of avocado

Burrito met rundgehakt of avocado Duik in de levendige smaken van Mexico met onze verrukkelijke Mexicaanse Rundvlees Burrito! In dit gerecht combineren we sappig, perfect gekruid rundvlees met aromatische rijst en hartige bonen “Frijoles”. Elke hap wordt verder verrijkt met onze zelfgemaakte salsa, een frisse explosie van rijpe vleestomaten, knapperige sjalotten en pittige jalapenos. Voeg daarbij een royale laag van onze fluweelzachte guacamole, en je krijgt een smaakervaring die echt onvergetelijk is. Wanneer je je tanden in onze burrito zet, komt elke laag van smaken en texturen prachtig samen, waardoor je een smaakexplosie ervaart die je niet snel zal vergeten.

Ps: We bieden ook een vegetarische variant van onze burrito aan waarbij het rundsvlees wordt vervangen door avocado.

Pinsa Romana

Pinsa Romana Pinsa Romana een hoog gehydrateerd deeg op basis van rijst, tarwe, sojameel en zuurdesem wat 72 u in moet rijpen. Klinkt als muziek in de oren als je het mij vraagt. Let's do this.

Plaatpizza met een biga (extra luchtig, extra smaak)

Plaatpizza met een biga (extra luchtig, extra smaak) Deze keer maken we een plaatpizza met een voordeeg "biga". Dit doen we voor een extra smaakvol en superluchtig resultaat. Voor de toppings heb ik me laten inspireren door de indrukken uit onze reis naar Firenze.
Maak er een smakelijk resultaat van.