Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Rib eye uit Gallicië van de bbq met oosterse jonge prei

Rib eye uit Gallicië van de bbq met oosterse jonge prei Neem een culinaire reis naar Spanje en laat je zintuigen prikkelen door de authentieke smaak van deze gegrilde en gerijpte ribeye uit Galicië. Dit vlees, afkomstig van runderen die vrij hebben gegraasd op de weelderige groene weilanden van Galicië, heeft een onmiskenbare rijkdom en diepte van smaak die alleen kan worden verkregen door zorgvuldige rijping.

Het rijpingsproces zorgt voor een diepere, meer geconcentreerde smaak, terwijl het de structuur van het vlees verzacht voor een ongelofelijke malsheid. Bij het grillen op de barbecue komt de echte magie tot leven: terwijl het oppervlaktevet knapperig wordt, blijft de binnenkant sappig en roze.

Het vlees wordt vergezeld met onze oosterse jonge prei, licht gegrild om hun subtiele zoetheid naar boven te brengen en ze worden op smaak gebracht met een blend van Oosterse specerijen. Deze voegen een opwindend contrast toe aan het rijke profiel van de ribeye.

Het resultaat is een harmonieuze combinatie van smaken, texturen en aroma's die je zullen vervoeren naar de groene heuvels van Galicië.

Bistecca Fiorentina reverse sear

Bistecca Fiorentina reverse sear Bistecca Fiorentina is toch wel een van de bekendste vleesgerechten uit Italië. In dit recept gaan we voor een reverse sear methode waardoor het vlees mooi gelijkmatig kan garen. We kruiden het vlees met peper, zout en borstelen regelmatig met een busseltje van tijm en rozemarijn gewenteld in olijfolie en werken af met fijngehakte salie.

Reverse sear kalfslende

Reverse sear kalfslende Reverse sear kalfslende is een absolute BBQ-topper. Dankzij dit recept pronk jij straks aan tafel met een heerlijk stukje vlees. Volg dit recept voor de perfecte garing en presentatie!

Sashi côte à l'os op de BBQ

Sashi côte à l'os op de BBQ De côte à l’os: hét pronkstuk van alle steaks. Dankzij het bot en intramusculair vet (vetmarmering) krijgt dit vlees een overheerlijke smaak. Maar om deze perfect klaar te maken, heb je een goede BBQ-kennis nodig. Geen nood! Via dit recept loods ik je door alle stappen zodat jij straks een echte smaakbom op tafel tovert, via de reverse sear methode.