Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Witloofrolletjes uit de BBQ

Witloofrolletjes uit de BBQ De wintermaanden zijn een tijd van knusheid, warmte en vooral van het genieten van seizoensgebonden lekkernijen. In januari, wanneer de kou ons omhult en het grondwitloof op zijn best is, is er geen beter moment om een klassieker opnieuw uit te vinden. De traditionele hespenrol transformeren naar een sensationele 2.0 versie met 3 soorten kaas en gedroogd rundvlees. Dit recept met sappig grondwitloof, rechtstreeks vanonder de koude aarde, belooft niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook een warme herinnering aan gezellige winteravonden. Ik zou zeggen hespenrol, hespenrol, hespenrol on teh BBQ ;-).

Focaccia van zuurdesem met verse vijgen, burrata en gedroogd rundvlees

Focaccia van zuurdesem met verse vijgen, burrata en gedroogd rundvlees Voor dit gerecht deed ik inspiratie op in het zuiden van Italië, tijdens mijn bezoek aan Irsina. De gastvrijheid daar was overweldigend. Hoewel ik er als vreemde aankwam, werd ik ontvangen alsof ik er al jaren een bekende was. Ik werd overspoeld met verse lokale producten, zowel als teken van welkom als van hun trots op de prachtige producten uit hun streek, verse vijgen, kazen en gedroogd vlees. Hier kunnen we zeker wel iets mee ;-)

Thais buikspek prik nam pla

Thais buikspek prik nam pla Ontdek de heerlijke smaken van de Thaise keuken met dit verleidelijke recept. Gepekelde plakjes buikspek met een pittige, aromatische saus en krokante aardappelschijfjes. Dit recept is perfect voor liefhebbers van zowel exotische, kruidige smaken als van de Kamado BBQ. De prik nam pla-saus is een perfecte balans van vissaus, limoensap, knoflook, look, chilipepers en koriander. De combinatie van pittig, zout, zuur en zoet zorgt voor een smaakexplosie bij elke hap.

Ben jij een avontuurlijke (hobby)kok of iemand die graag nieuwe gerechten wilt uitproberen of eerder een liefhebber van de Thaise keuken? Dan zal deze buikspek prik nam pla je zeker bekoren.

BBQ springrolls & dipsausjes

BBQ springrolls & dipsausjes Geniet van deze verfrissende Vietnamese springrolls. Ze zijn beschikbaar in zowel een vegetarische variant, als een variant met vis of vlees - er is voor elk wat wils.
Je kunt deze springrolls maken als een hapje, voorgerecht of hoofdgerecht. Aarzel vooral niet om zelf te variëren met heerlijke BBQ-vullingen.
Pulled pork, pulled beef, gerookte zalm,... je kan eindeloos variëren deze heerlijk knapperige rolletjes.

St-Louis cut spareribs volgens 3-2-1 methode

St-Louis cut spareribs volgens 3-2-1 methode Met dit recept van St-louis cut spareribs 3-2-1 tover jij de beste ribben op tafel. Of het nu babyrack of st- louis cut ribben zijn, met kleine aanpassingen in de gaartijden kan je deze 3-2-1 methode perfect gebruiken voor jouw ribben. Wat is nu juist die 3-2-1 methode en welke ribben zien we vaak passeren? We leggen het allemaal uit in dit recept.