Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Lobster sandwich

Lobster sandwich Verwen je smaakpapillen met ons overheerlijke recept voor zelfgemaakte brioche, ambachtelijk bereid met 24-uur fermentatie en perfect gegrild op de barbecue. Een verrukkelijke combinatie met knolselder en kreeftensalade, subtiel verrijkt met een smaakvolle rouille. Laat je culinaire nieuwsgierigheid prikkelen en creëer een onvergetelijke gastronomische ervaring, waar passie en smaak samenkomen.

Risotto met octopus en Gamba's

Risotto met octopus en Gamba's Tijdens mijn reis door Italië bezocht ik Monopoli, een charmante kuststad gelegen aan de sprankelende wateren van de Adriatische zee in het zuiden van het land. De frisse zeelucht, de levendige haven en de lokale keuken inspireerden mij zeker. Als resultaat een heerlijk seafood risotto die de essentie van de stad en haar omgeving uitstraalt. . Elke hap is een uitnodiging om jezelf te verliezen in de smaken van de Adriatische zee, gecombineerd met de warmte en passie van de zonnige zuid-Italiaanse regio.

Sushi Sandwich

Sushi Sandwich Ben je ook zo'n fan van sushi, maar zie je op tegen de lange en ingewikkelde bereidingswijze? Probeer dan deze sushi sandwich met warmgerookte zalm. Na het heerlijk roken en voorbereiden van alle ingrediënten kun je genieten van de authentieke sushi smaken zonder de complexe technieken.

BBQ springrolls & dipsausjes

BBQ springrolls & dipsausjes Geniet van deze verfrissende Vietnamese springrolls. Ze zijn beschikbaar in zowel een vegetarische variant, als een variant met vis of vlees - er is voor elk wat wils.
Je kunt deze springrolls maken als een hapje, voorgerecht of hoofdgerecht. Aarzel vooral niet om zelf te variëren met heerlijke BBQ-vullingen.
Pulled pork, pulled beef, gerookte zalm,... je kan eindeloos variëren deze heerlijk knapperige rolletjes.

Voorjaarsrisotto met pieterman

Voorjaarsrisotto met pieterman De pieterman is een vissoort die voorkomt in de Noordzee en in de Middellandse Zee. De vis is te herkennen aan zijn lange, slanke lichaam en zijn vrij grote kop en mooie groen bruine kleur. de pieterman is een smakelijke vis met stevig, wit vlees. Het kan worden bereid op verschillende manieren, waaronder bakken, grillen of stoven. Uiteraard gaan wij deze mooi bakken op het vel op de speksteen of nieuwe karbonsteel pan van Kamado Joe