Je winkelwagen is momenteel leeg
Probeer deze voordelige giftbox en geniet van 5 heerlijke rooksmaken. Rookmot gebruik je bij het koud roken van een gerecht. Je kan gerechten gemakkelijk 6u tot 8u laten roken in je toestel.
Smokey Olive Wood produceert rookmot van hoge kwaliteit, rookmot gebruik je bij het koud roken van een gerecht. Je kan gerechten makkelijk 6u tot 8u laten roken in je toestel. Wil je meer weten over rooktechnieken? Neem dan zeker een kijkje op onze blog over roken.
Met deze voordelige giftbox test je ze allemaal en kan je zelf ervaren welke subtiele aroma's elke soort afgeeft.
Bekijk hier wat Smokey Olive Wood anders maakt!
Er zijn heel erg veel soorten rookhout, met kleine subtiele smaakverschillen. We kunnen ze onmogelijk allemaal aanbieden. Harde houtsoorten zoals vb. eik & hickory geven veel rook en zijn geschikt voor grote stukken vis of vlees.
Lichter hout van fruit of notenbomen zijn beter geschikt voor gevogelte, vis of kleinere stukken varkens - en rundsvlees. Wij hebben alvast een selectie gemaakt van de belangrijkste houtsoorten. In onderstaande tabel vind je de soorten die wij aanbieden met het bijpassende product. Smaken verschillen, zijn persoonlijk en worden niet altijd hetzelfde ervaren, ga zeker zelf aan de slag en op zoek naar jouw ideale smaakcombinatie.
Om koud te roken heb je een Cold Smoke Generator nodig. Deze vul je met mot, de lengte van de slang "snake" bepaalt de duurtijd van het roken, de dikte en de intensiteit. Je steekt de cold smoke Generator gemakkelijk aan door een theelichtje te plaatsten onder de rookmot aan het begin van de slang of met een aansteker. Als de mot begint te roken doof je de vlam en plaats je de Colt Smoke Generator onderaan in je toestel. Je kan gerechten makkelijk 6u tot 8u laten roken in je toestel.
Rookmot worden nooit geweekt.
Items van productcarrousel