Je winkelwagen is momenteel leeg
“Pasta in een pizzaoven?”, hoor ik je denken! Maar het kan zeker en is overheerlijk. Ga aan de slag met meester pastamakers Bruna en Emanuele van ‘Pastology’, die de pastacultuur van kids af aan hebben meegekregen.
Pasta in een pizzaoven? Ja hoor, het kan zeker! Ga aan de slag met meester pastamakers Bruna en Emanuele van ‘Pastology’, die de pastacultuur van kids af aan hebben meegekregen en vandaag hun producten leveren aan tal van sterrenzaken in België en ver daarbuiten. Een uitgelezen kans om deze exclusieve workshop te volgen met deze prachtige Italiaanse vakmensen.
Wat houdt het in?
Jullie gaan samen aan de slag met Bruna en Emanuele om jullie eigen pastadeeg te leren maken van a tot z met de hand. Zo krijgen jullie echt vat op de structuur & het vormgeven van jouw eigen pastadeeg. We gaan heerlijke pasta's bereiden op de Alfa Forni waar jullie vb op zoek gaan naar de perfecte lasagne, gevulde ravioli's en andere heerlijke bereidingen. Jullie kunnen achteraf ook jullie eigen gerechten meenemen naar huis om jullie eerste resultaten thuis te demonstreren.
Deze skills gaan Bruna en Emanuele jullie leren
De prijs van € 89,90 per persoon is inclusief alle nodige materialen en een glaasje prosecco bij aankomst. Zo zorgen wij voor alle ingrediënten van hoge kwaliteit, exclusief dranken. Dit is een workshop georganiseerd door Alfa Forni en daarom zijn de dranken niet in de prijs inbegrepen zoals je normaal van ons gewend bent.
Na het volgen van deze workshop heb je alle kennis op zak om de perfecte pasta’s te kunnen maken. Dit is dus geen demo maar een "work"shop ;-). We maken eerst wat voorbereidingen om achteraf heerlijk te kunnen genieten.
Ben je eerder opzoek naar hoe je nu een echte Napolitaanse pizza's bakt? Bekijk dan zeker eens onze Napolitaanse pizza workshop waar pizzaiolo Luca Fabozzi je meeneemt in het complete verhaal van Napolitaanse pizza's .
Ben jij na de workshop overtuigd van de veelzijdigheid van een Alfa Forni oven? Dan verrekenen wij de workshop als korting bij je aankoop of heb je de keuze uit een toolpack.
Deze workshop start om 18u30 en het einde is voorzien rond 22u00.
‘Pastology’ werd geboren in 2021 in hun keuken. Stel je voor. Twee Italiaanse koks gedwongen thuis tijdens een pandemie. Ze deden waar ze goed in zijn: ze begonnen pasta te rollen. Voor hun en hun vrienden.
Al snel beseften ze dat deze traditie iets was waar mensen naar streefden: het delen van een handgemaakt pastagerecht, thuis gemaakt met de beste ingrediënten. Ze verzamelden hun ideeën en richtten het merk op met een eenvoudige maar doeltreffende missie: de beste pasta bieden die je buiten Italië kunt krijgen.
Alle pasta's worden elke dag één voor één met de hand gemaakt. Dit is de ambachtelijke meerwaarde die je alleen van uw nonna in Italië kunt verwachten.
Dit past dan ook perfect in onze filosofie over koken op vuur en daarom vinden wij het vanzelfsprekend om deze vakmensen uit te nodigen bij ‘BBQ met Rogier’ als exclusieve gasten!
Al onze workshops vinden plaats in Bistro Common Sense - Vrankrijk 2 - 3740 Bilzen
Items van productcarrousel