Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Smoking Flavours Het Ultieme Kamadoboek - NL
  • Smoking Flavours Het Ultieme Kamadoboek - NL
  • Smoking Flavours Het Ultieme Kamadoboek - NL
  • Smoking Flavours Het Ultieme Kamadoboek - NL
  • Smoking Flavours Het Ultieme Kamadoboek - NL
  • Smoking Flavours Het Ultieme Kamadoboek - NL
  • Smoking Flavours Het Ultieme Kamadoboek - NL
  • Smoking Flavours Het Ultieme Kamadoboek - NL
  • Smoking Flavours Het Ultieme Kamadoboek - NL
  • Smoking Flavours Het Ultieme Kamadoboek - NL
  • Smoking Flavours Het Ultieme Kamadoboek - NL
  • Smoking Flavours Het Ultieme Kamadoboek - NL

Smoking Flavours Het Ultieme Kamadoboek - NL

Barcodenummer: 9789083139807
€29,95
Incl. btw

Wordt een echte kamadochef met dit ultieme kamado kookboek!

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Op voorraad (5)

Het Ultieme Kamadoboek

Maak kennis met auteur Zowie Tak, een ware meesterchef met meer dan een decennium aan BBQ-ervaring, en een echte kamado-expert. Zijn expertise gaat verder dan alleen de grill, en hij deelt zijn kennis en vaardigheden graag tijdens kamadoworkshops en -trainingen. Ook is hij betrokken bij het ontwikkelen van verfijnde recepten die perfect zijn afgestemd op de kamado. Met zijn deskundigheid begeleidt Zowie je door alle facetten van de kamado-ervaring, van de aankoop en het aansteken tot het gebruik en het onderhoud van dit veelzijdige kooktoestel.

Maar dat is nog niet alles! Het boek, samengesteld door Zowie Tak, biedt niet minder dan 90 smaakvolle recepten, variërend van eenvoudig tot uitdagend. Deze recepten zijn niet beperkt tot slechts één type ingrediënt; je vindt gerechten met vlees, vis, gevogelte, groenten en deegwaren. Bovendien neemt Zowie je mee op een culinaire reis rond de wereld, met authentieke gerechten zoals Amerikaanse 'fall of the bone' spareribs, pittige curry uit India, originele Italiaanse pizza, gestoomde dumplings uit China, Thaise tom ka kai soep, Zeeuwse kokkels bereid in de wok en gerookte paella uit Spanje.

Een bijzonder handige functie van het boek is de indeling per accessoire, waardoor je snel kunt zien welke recepten geschikt zijn voor bijvoorbeeld een skillet, een pizzasteen of een gietijzeren rooster. Op deze manier leer je niet alleen je kamado beter kennen, maar ook de accessoires die je kunt gebruiken om je culinaire mogelijkheden te vergroten. Met deze kennis in de hand word je al snel geïnspireerd om te experimenteren en je eigen varianten op de recepten en kooktechnieken te bedenken.

Het motto van dit boek is dan ook duidelijk: Leer koken op een keramische BBQ, in plaats van simpelweg recepten te volgen! Dus duik in de wereld van de kamado-kokkerellen met Zowie Tak als je gids, en laat je smaakpapillen genieten van de verrukkelijke resultaten.

barbecue / BBQ kook boek / boek / kamado boek / kamado kookboek / koken met een kamado / Kookboek / ultieme kamado boek
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk