Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Recepten

Fazant gegaard op porto met ragout van de billen

Fazant gegaard op porto met ragout van de billen

Een van mijn favoriete seizoenen is weer aangebroken, namelijk het wildseizoen! Wat een heerlijke producten brengt dit met zich mee. Genieten van de rood-oranje tinten aan het haardvuur of vuurkorf, met een bijhorend drankje. Mij hoef je het maar 1 keer te vragen.

Pulled Pork

Pulled Pork

Pulled pork is een goedkoop allemans gerecht wat heerlijk smaakt in elke seizoen. Het kan tussen een broodje, bij een stoofschotel, in een taco of als garnituur op nacho's, al dan niet met een heerlijke side dish zoals coleslaw of een salade naar keuze....

Je kan er echt alle kanten mee op. De lange bereidingstijd zal zorgen voor een heerlijk voldaan gevoel op het einde dus ik zou zeggen: 'begin er maar aan! ;-)'

Gestoomde broodjes gevuld met boschampignons

Gestoomde broodjes gevuld met boschampignons

Stomen op een bbq? Ja hoor het kan!
Dit heerlijk vegetarisch gerecht kan je zowel serveren als hapje, voor- of hoofdgerecht.

Je kan de buns vullen met verschillende soorten champignons of een vulling op basis van vis, vlees of eender welk vegetarisch recept. Serveer ze dan als een heerlijk sharing gerecht met verschillende dips en toppings.

Durham lende met gebrande puntpaprika gevuld met ratatouille en feta

Durham lende met gebrande puntpaprika gevuld met ratatouille en feta

De Durham is een rund dat ontstond in Noordoost-Engeland in de 18e eeuw. Het was oorspronkelijk een dubbeldoelras, hier gaan we dus graag mee aan de slag.

Wij gaan het graag iets korter bij huis zoeken dus deze durham runderen worden dan ook gekweekt in Vlaanderen en hebben hier lange tijd kunnen grazen in natuurgebieden.

De donkerrode kleur en het gele vet bewijzen dat deze koe op ouderdom is en zo zijn we zeker van een mooie smaak en structuur!

Rubia Gallega Presa steak met mergpijp gegaard op hooi en geroosterde tomaten

Rubia Gallega Presa steak met mergpijp gegaard op hooi en geroosterde tomaten

Met dit gerecht verras je elke gast, het toont niet alleen mooi en stoer met de mergpijp het is ook nog eens heerlijk van smaak!

Kan je niet aan Rubia Gallega rund geraken, gebruik dan een ander ras naar keuze. Ik raad je wel aan om voor gerijpt vlees te gaan, dit komt uitstekend tot zijn recht op de gerookte smaak van de mergpijp.