Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

BBQ Advies

Indirecte methode biga

Indirecte methode biga

Bij de indirecte methode voor het bereiden van een deeg, maken we gebruik van een voordeeg. Met andere woorden wordt het deeg bereid in verschillende stappen. In deze blog gaan we dieper in op het bereiden van een pizzadeeg met een "Biga".

Mozzarella

Mozzarella

Mozzarella, een overheerlijk product waar wereldwijd veel vraag naar is. In deze blog zien we de voor en nadelen daarvan en bespreken we de soorten en hun kwaliteiten.

Tomatensaus voor pizza

Tomatensaus voor pizza

Welke tomaten zijn nu geschikt voor een tomatensaus en wat is een San Marzano tomaat. Hoe maak ik een goede pizzasaus? We bespreken het allemaal in deze blog.

Waarde van bloem

Waarde van bloem

Je hebt er waarschijnlijk al eens van gehoord, de W - P - L - P/L waardes van bloem. Ze zijn voor groot belang bij de keuze van je bloemsoort aangezien de rijpingstijden en de sterkte van je glutennetwerk gekoppeld zijn aan deze waardes. We leggen ze hier stap voor stap uit, zodat jij altijd het juiste meel koppelt aan je gewenste eindproduct.