Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Over ons

CHEF ROGIER & KIM
VAN BISTRO COMMON SENSE

 

Bistro & Feestzaal Common Sense
Vrankrijk 2, 3740 Bilzen
+32 (0) 89 41 24 33
[email protected]
www.common-sns.be

 

 

PASSIE VOOR (H)EERLIJK ETEN

 

Door hun gedeelde passie voor lekker eten, deco en de liefde voor hun kids, hebben chef-kok Rogier Dubois en Kim Vancrabeekx een uniek concept uitgebouwd.

Op één van de mooiste wandel- en fietsroutes van Bilzen baten ze Bistro Common Sense uit, een one-stop-shop voor een heerlijke beleving.

TXOGITXU
RUNDVLEES VAN TOPKWALITEIT

Door steeds gepassioneerd te zoeken naar kwaliteit, zijn Rogier en Kim bij Txogitxu terecht gekomen.

Geheel volgens de Baskische traditie wordt er een selectie gemaakt van melkrunderen die vele jaren gezond en gelukkig op de wei hebben geleefd.

 

 

BASKISCHE TRADITIE

Gezonde en vette dieren ,die juist omdat ze niet voor de spiermassa zijn gekweekt, een rijke vleessmaak bevatten.

De Baskische traditie van goed om te gaan met hun dieren maakt Txogitxu een van de beste vleessoorten ter wereld

TOPSUGGESTIES OP DE KAART

Elke maand biedt Common Sense topsuggesties aan voor vlees van de beste kwaliteit aan toegankelijke prijzen, stuk voor stuk 100% natuurlijk en grasgevoerd rundvlees rechtstreeks van bij de boer.

Door deze werkwijze krijgt elke schakel in deze korte keten zijn eerlijke deel.

 

 

LA BELLE FLAMANDE

Uiteraard trekken Rogier en Kim deze lijn door in de keuze van de andere vleessoorten die op de kaart komen van Bistro Common Sense.

Zo werkt chef Rogier enkel met hoogkwalitatieve scharrelkip van eigen bodem “La Belle Flamande”, varkens van boeren die vrije uitloop en natuurlijk en evenwichtig voer hoog in het vaandel dragen.

WORKSHOPS BIG GREEN EGG & KAMADO JOE

Uit de passie voor eerlijk vlees van topkwaliteit zijn chef Rogier en Kim ook op zoek gegaan naar unieke technieken om het vlees te bereiden.

Zo kwamen ze bij het assortiment van Big Green Egg en Kamado Joe terecht. Hoogkwalitatieve Kamado barbecues, attributen en accessoires waarmee je het maximum uit je bereidingen haalt.

 

 

MASTERCLASSES AFGESTEMD OP DE SEIZOENEN

Meat, street & comfort food, fruits veggies & greens, bakery & sweet: de kookmogelijkheden met de kamado's van Big Green Egg en Kamado Joe zijn zo uitgebreid dat chef Rogier en Kim beslisten om deze 'etenschap' te delen met hun klanten.

Zo organiseren ze het hele jaar door kamado masterclasses te Bilzen met verschillende thema's, afgestemd op de seizoenen.

WORD EEN ECHTE KAMADOKENNER

De BBQ-workshops worden ingepland met mensen die je interesses delen, een groep vrienden of collega's.


In gemoedelijke ongedwongen sfeer geniet je van heerlijke gerechten met een glaasje. We leggen je alle technieken en kneepjes uit zodat ook jij een echte kamado kenner wordt.

 

 

CHEF ROGIER DEELT ZIJN KENNIS

De workshops zijn inclusief alle accessoires die je nodig hebt: dranken, kwaliteitsvolle ingrediënten en de 2 beste kamado’s op de markt.

Chef Rogier legt je de verschillen uit tussen de kamado's van Big Green Egg en Kamado Joe en neemt je helemaal mee in zijn liefde voor kraakverse en creatieve BBQ-gerechten.

JE EIGEN GASTEN VERWENNEN MET RECEPTEN VAN CHEF ROGIER

Achteraf ontvangen de deelnemers gedetailleerde recepten van alle bereidingen die gemaakt werden tijdens de workshop. Zo kunnen de deelnemers blijven genieten van wat ze hebben geleerd en ook hun gasten verwennen met een totaalbeleving.

Wil je ook deelnemen? Bekijk hier de kalender voor de kamado workshops

 

 

 

VERKOOP BIG GREEN EGG & KAMADO JOE

Common Sense is al jaren gespecialiseerd in het verkopen, plaatsen én koken op de Big Green Egg en Kamado Joe. Chef-kok Rogier verkoopt niet alleen de bekende Green Egg en Kamado Joe, maar kookt er ook zelf op in zijn restaurant, feestzaal en traiteurzaak. Hierdoor kent hij als geen ander de voordelen en de mogelijkheden van alle verschillende kooktechnieken op deze kwalitatieve kamado's.

DE BESTE KAMADO'S

Met Big Green Egg en Kamado Joe haal je de beste kamado's in huis die je momenteel kan kopen.

Deze kooktoestellen koop je voor het leven en zijn eerder te omschrijven als complete buitenkeuken dan als louter barbecuetoestellen. De mogelijkheden met een Big Green Egg en Kamado Joe zijn gewoon eindeloos.

 

 

WEBSHOP BBQMETROGIER.BE

Vanaf 2021 kan je het volledige assortiment ook online kopen via bbqmetrogier.be! En het stopt niet bij de kamado's van Big Green Egg en Kamado Joe, een greep uit onze merken:

Alfa, Artola, Braai, Evendure, Höfats, Lanterfant, Meatstick, Miyabi, OAK, Olive Wood, Outdoorchef, Rössle, Staub, Witloft, Yakiniku, Zwieling

KRIJG EEN WORKSHOP CADEAU BIJ JE KAMADO

Bestel je een kamado BBQ-toestel, dan krijg je gratis een Nederlandstalige Kamado Basics workshop aangeboden te Bilzen, België. Daar zal chef-kok Rogier je alle technieken en kneepjes leren om het maximum te halen uit je kamado.

 

 

KAMADO'S GRATIS AAN HUIS GELEVERD 

De kamado BBQ-toestellen leveren we zelf in België en Nederland, na bestelling nemen we contact op om een gepast leveringsmoment vast te leggen en om af te spreken voor de workshop.

 

Leveringen BE gratis vanaf € 30

Kleiner materiaal zoals kookgerei, losse onderdelen en attributen worden geleverd door onze logistieke partner. Bestellingen boven de € 30 met leveringsadres in België worden gratis aan huis geleverd.

Voor Nederland hanteren we de tarieven van onze logistieke partner in functie van het gewicht en de afmeting van het pakket.

Artikels die op stock zijn worden doorgaans binnen de 2 à 5 werkdagen geleverd. Als de levering meer tijd inneemt dan nemen we contact met jou op.