Je winkelwagen is momenteel leeg
Ontdek authentieke recepten en technieken voor koken op open vuur en braai met Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek. Perfect voor BBQ-enthousiastelingen die willen genieten van heerlijke, traditionele smaken.
Word een ware vuurmeester met dit veelzijdige boek van de doorgewinterde barbecuefanaten Harry Havinga en Jeroen Hazebroek, die samen meer dan 60 jaar ervaring hebben. Ze leren je de kunst van fikkie stoken, grillen en koken op een houtvuur. Terug naar de basis!
Het Ultieme Open Vuur- en Braaiboek is de volgende stap voor barbecuefanaten die het traditionele koken willen herontdekken. Vergeet high-tech apparatuur en ga old skool met een vuurschaal, braai of vuurring. Met goed hout en simpele accessoires zoals spiezen, gietijzeren pannen en roosters kun je alle gerechten in dit boek bereiden.
De 60 gevarieerde recepten in dit boek maken gebruik van deze basisaccessoires. Begin met het grillen van vlees en vis op de Zuid-Amerikaanse manier met braai-, asado- en churrascomethoden. Grote biefstukken worden direct van de spies gesneden, hele vissen komen boterzacht uit de klem en buikspek wordt heerlijk krokant.
De plancha biedt ook veelzijdigheid: maak omeletten, tortilla’s, dikke tosti’s, uitdagende groenten, Mexicaanse fajita’s en smashburgers. Probeer smaakvolle stoofschotels, mosselpannetjes en soepen die je in een potjiekos of Dutch oven bereidt. Deze gietijzeren pannen zijn ook ideaal voor brood, zoete nagerechten en gefrituurde snacks. Sluit af met een heerlijke kop op houtvuur gezette koffie, terwijl je ontspannen in een luie stoel van de laatste vlammen geniet.
Items van productcarrousel