Je winkelwagen is momenteel leeg
We bieden 2 type pincetten aan van Yakiniku: gebogen of recht met elk hun ideale functies. En om kruisbesmetting van de verschillende producten te vermijden.
We bieden 2 type pincetten aan van Yakiniku: gebogen of recht met elk hun ideale functies.
Tijdens het grillen op de shichirin wordt er gebruik gemaakt van pincetten. Deze kennen een eeuwen oude traditie. Je kiest aan tafel ©©n grillmeester, deze gaat aan de slag met de rechte pincet (hiermee mag alleen rauw vlees opgepakt worden). Alle overige personen aan tafel krijgen een gebogen pincet waarmee ze het gegrilde vlees van de Shichirin kunnen halen. Dit om kruisbesmetting te voorkomen!
Zowel te gebruiken als barbecuetang voor het verfijnde werk, maar ook zeer geschikt bij de shichirin om het rauwe vlees op de grill te leggen. Voor het gegaarde vlees van de grill te nemen hebben we een gebogen pincet ter vervanging van de Japanse chopsticks. we gebruiken 2 soorten pincetten om kruisbesmetting te vermijden.
Volgens de Japanse traditie wordt een gebogen pincet gebruikt om gaar vlees, vis of groenten van de grill te halen. Deze specifieke vorm van pincet biedt verschillende voordelen, vooral bij het grillen:
Het gebruik van een gebogen pincet in de grill- en barbecuecultuur is een mooi voorbeeld van hoe traditionele kookgereedschappen kunnen worden aangepast en gebruikt in moderne kookpraktijken, waardoor ze een waardevolle toevoeging zijn aan de uitrusting van elke grillexpert.
Items van productcarrousel