Je winkelwagen is momenteel leeg
Ontdek de kunst van het barbecueën tijdens onze exclusieve BBQ masterclass VUUR. Deze unieke workshop is gericht op het perfectioneren van technieken voor het langzaam garen van grote stukken vis, vlees en groenten boven open vuur.
Duik dieper in de wereld van het authentieke barbecueën met onze geavanceerde BBQ Masterclass, gericht op het meesterschap van het garen van grote stukken vlees en vis boven de vlammen. Deze intensieve workshop neemt je mee op een culinaire reis waarbij de Zuid-Afrikaanse braai, het gebruik van een spit, Vonkenoven en de kamado BBQ centraal staan.
Wanneer je jezelf nog verder wil ontwikkelen, raadpleeg dan zekere onze andere workshops.
Om ervoor te zorgen dat je je volledig kunt focussen op de kunst van het barbecueën, zijn tijdens deze masterclass alle dranken inbegrepen. Van verfrissende waters tot pilsbier en wijnen, we zorgen dat je gehydrateerd blijft, terwijl je de geheimen van de perfecte BBQ ontrafelt ;-).
En er is meer: aan het einde van de workshop ontvang je een prachtig receptenboekje. Dit boekje bevat alle recepten die we tijdens de masterclass hebben behandeld, volledig uitgeschreven en verrijkt met tips en trucs die je thuis kunt toepassen. Dit boekje is niet alleen een handige gids maar ook een mooi aandenken aan een onvergetelijke ervaring. Neem de smaak van de masterclass mee naar huis en deel je nieuwe vaardigheden met vrienden en familie.
Of je nu je BBQ-technieken wilt verfijnen, nieuwe kookmethodes wilt ontdekken, of simpelweg wilt genieten van de vreugde van het koken boven open vuur, deze masterclass biedt een onvergetelijke ervaring. Schrijf je in en til je BBQ-vaardigheden naar een authentiek niveau!
Op het stipte startuur wordt u ontvangen met een heerlijk glas en overlopen we samen de vooropgestelde gerechten. Dan beginnen we aan de voorbereidingen om achteraf alles te bereiden en samen te genieten van (h)eerlijke gerechten met de nodige en voldoende drankjes ;-).
Afhankelijk van de vragen duurt deze workshop ongeveer 4 uur.
Deze bereidingen worden maken we in de BBQ Masterclass Vuur aangepast aan het seizoen
Volledige vis bereiding - Volledige vleesbereiding - ovenschotel - luxe broodbereiding - low & slow bereiding
Al onze workshops vinden plaats in Bistro Common Sense - Vrankrijk 2 - 3740 Bilzen
Workshops kunnen tot 30 dagen voor aanvang worden geannuleerd of verschoven naar een andere datum. Alle workshops die na deze periode worden geannuleerd, worden niet terugbetaald of verschoven naar een andere datum.
Items van productcarrousel