Heerlijke gerechten, gebruiksvriendelijk.
Mooi, degelijk receptenboekje.
Vlotte organisatie. Goede verdeling bij de bereidingen.
Duidelijke uitleg bij het klaarmaken van de gerechten, goede aanvulling met handige tips.
Je winkelwagen is momenteel leeg
Een echte feestmenu waar jij je gasten zeker en vast mee zult inpakken! Deze workshop is speciaal ontwikkeld om culinair te genieten tijdens de eindejaarsfeesten, zonder uren in de keuken te moeten staan.
Heb je al een Big Green Egg of kamado barbecue of ben je klaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen na de basics workshop? Schrijf je dan nu in voor onze masterclass.
Met een groepje van maximum 4 personen krijg je een tafel ter beschikking met de Kamado Barbecue. De prijs van ‚€110 per persoon is all-in. Zo zorgen wij voor hoge kwaliteitsingrediënten en zoals een echte Belg het wil: ook voor de bijhorende drankjes.
We hebben deze workshop speciaal ontwikkeld zodat jij je gasten kan inpakken met top gerechtjes van de bbq voor de eindejaarsfeesten zonder uren in de keuken te moeten staan.
Op onze workshops enkel producten van topkwaliteit, mooie verse producten van lokale boeren of boeren die we hoog in het vaandel dragen. Kortom producten waar we dagelijks mee aan de slag gaan in onze Bistro Common Sense.
Toch nog op zoek naar andere gerechten of een ander soort workshop? Bekijk dan hier ons volledig aanbod.
Heb jij interesse in een Big Green Egg, Yakiniku of Kamado Joe?! Kom hem dan eerst eens uitproberen en kijk wat de mogelijkheden zijn, of schrijf je in voor onze workshop the kamado Basics.
De kamado Basics workshop geven we cadeau bij de aanschaf van een Big Green Egg, Yakiniku of Kamado Joe! We verrekenen deze als korting op je bestelling als je kiest voor ons servicepack. Deze korting blijft bovendien ook geldig: zo kan je rustig je bedenktijd nemen en alles even laten bezinken.
Heb je zelf geen Big Green Egg bij je thuis? Geen probleem! Deze recepten kan je achteraf ook rustig bereiden op een andere kamado of type bbq, zolang deze maar is uitgerust met een deksel en thermometer.
Op het stipte startuur wordt u ontvangen met een heerlijk glas en overlopen we samen de vooropgestelde gerechten. Dan beginnen we aan de voorbereidingen om achteraf alles te bereiden en samen te genieten van (h)eerlijke gerechten met de nodige en voldoende drankjes ;-).
Dit is dus geen demo maar een "work"shop ;-) jullie gaan zelf aan de slag! Afhankelijk van de vragen duurt deze workshop ongeveer 4u
Deze bereidingen worden bereid in de Kamado Masterclass Christmas Blast
Feestelijke eenvoudige gerechten die je gasten omverblazen - volledige stukken zoals kalkoen, hert, everzwijn, ribroast - fijn vederwild zoals: fazant, wilde eend, duif,... elk jaar variëren we tussen deze soorten voor een rijk gevulde kersttafel - verrassende smaakcombinaties in de bijhorende sie dishes - Kerstdessert om u tegen te zeggen!
Al onze workshops vinden plaats in Bistro Common Sense - Vrankrijk 2 - 3740 Bilzen
Workshops kunnen tot 30 dagen voor aanvang worden geannuleerd of verschoven naar een andere datum. Alle workshops die na deze periode worden geannuleerd, worden niet terugbetaald of verschoven naar een andere datum.
Heerlijke gerechten, gebruiksvriendelijk.
Mooi, degelijk receptenboekje.
Vlotte organisatie. Goede verdeling bij de bereidingen.
Duidelijke uitleg bij het klaarmaken van de gerechten, goede aanvulling met handige tips.
U hebt hier veel werk ingestoken, voor een aangename sfeer gezorgd en een zeer mooie maaltijd samengesteld.
De beschikbare voorzieningen waren zeer goed
We kregen een zeer verzorgde en volledige menubeschrijving mee waarvoor dank. Misschien een tip: ik heb persoonlijk liever per mail zodat ik dat op PC kan opslaan
Bedankt voor de aangename dag
Items van productcarrousel