Een tijdje geleden een pizzaworkshop gedaan. Deze was goed verzorgd van het begin tot het einde.
Lekker en leerzaam!
Je winkelwagen is momenteel leeg
Wil jij je kennis rond pizza uitbreiden, of ben je opzoek naar het bereiden van de perfecte pizza en alle kennis die daarrond hangt? Dan is deze workshop zeker iets voor jou.
Ben jij ook nieuwsgierig naar wat een pizza nu juist inhoudt, of ben je op zoek naar het bereiden van de perfecte pizza en alle kennis die daarrond hangt? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!
Je krijgt een werktafel ter beschikking waar we eerst alle voorbereidingen treffen en achteraf bakken we alles af in een Alfa Forni pizzaoven. De prijs van ‚ €99,90 per persoon is all-in. Zo zorgen wij voor ingrediënten van hoge kwaliteit en zoals een echte bourgondiër het wil, met bijhorende drankjes.
In deze workshop spitten we de pizza en alles wat errond hangt volledig uit! We starten met de verschillen tussen de Napolitaanse en Romaanse pizza, de plaatpizza en leren je alles voorbereiden voor een grotere groep. We leren je de juiste keuze te maken tussen alle bloemsoorten en wanneer je welke het beste kan gebruiken. Tot het bepalen van de juiste temperatuur van het water.
We leggen je alles uit over de kneedtechniek en het opbollen van een deeg, het openen van een pizzabodem en het beleggen ervan. Alle toppings worden zelf bereid en alle pizza's worden afgebakken in een echte Alfa Forni houtoven. We gaan werken met gist, voordegen 'Biga' (indirecte methode), hoge en lage hydratatie en het fermenteren en rijpen van degen.
Kortom, na het volgen van deze workshop heb je alle kennis op zak om de perfecte pizza's te kunnen bakken. Dit is dus geen demo maar een "work"shop ;-). We maken eerst wat voorbereidingen om achteraf heerlijk te kunnen genieten.
Ben jij na de workshop overtuigd van de veelzijdigheid van een Alfa Forni oven, dan verrekenen wij de workshop als korting bij je aankoop of heb je de keuze uit een toolpack.
Deze workshop start om 10u30 en het einde is voorzien om rond 16u00.
Deze gerechten worden bereid in de Alfa Forni Pizza workshop
Napolitaanse pizza - Romaanse Pizza - Plaatpizza - zoete pizza - Pizza toppings - Direct deeg - indirect deeg "biga"
Deze zaken leer je in onze master in pizza workshop
Al onze workshops vinden plaats in Bistro Common Sense - Vrankrijk 2 - 3740 Bilzen
Workshops kunnen tot 30 dagen voor aanvang worden geannuleerd of verschoven naar een andere datum. Alle workshops die na deze periode worden geannuleerd, worden niet terugbetaald of verschoven naar een andere datum.
Een tijdje geleden een pizzaworkshop gedaan. Deze was goed verzorgd van het begin tot het einde.
Lekker en leerzaam!
Zeer goede ontvangst, veel bijgeleerd en tot in detail uitgelegd met de nodige tips en tricks.
Kortom, bedankt Rogier voor deze topdag!
Iets meer als een uur in de auto was het zeker waard.
Een heel leerrijke, lekkere en zeer gezellige dag gehad bij Rogier! Wil je de beginselen van pizzabakken leren kennen? Dan is dit zeker een aanrader!
Super interessant, heel veel te verwerken op korte tijd .(vooral als je dacht dat het later begon.Dus het tijdspip extra checken)Nu uitproberen ..spannend :)
Rogier je bent echt geweldig in het geven van de workshop
Leuke pizzaworkshop, goede tips gekregen om mijn pizza's naar het volgende niveau te tillen.
Items van productcarrousel