Superleuk en leerzaam.. het mooie is dat het ook echt goed te reproduceren is.
Je winkelwagen is momenteel leeg
Hello Springtime! Het begin van alles. Ontdek in deze workshop wat de lente te bieden heeft. We gaan samen aan de slag met topproducten en kamado bbq's van de beste merken. Dit gecombineerd met de nodige verfrissing!
Heb je al een Big Green Egg of kamado barbecue of ben je klaar om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen na de basics workshop? Schrijf je dan nu in voor onze masterclass.
Met een groepje van maximum 4 personen krijg je een tafel ter beschikking met de Kamado Barbecue. De prijs van, € 110 per persoon is all-in. Zo zorgen wij voor hoge kwaliteitsingrediënten en zoals een echte Belg het wil: ook voor de bijhorende drankjes.
Heb je een bepaalde techniek die je graag zou willen leren kennen of ben je nieuwsgierig naar een bepaalde techniek? Laat het ons weten, dan kunnen we daar extra aandacht aan besteden.
Op onze workshops enkel producten van topkwaliteit, mooie verse producten van lokale boeren of boeren die we hoog in het vaandel dragen. Kortom, producten waar we dagelijks mee aan de slag gaan in onze Bistro Common Sense.
Toch nog op zoek naar andere gerechten of een ander soort workshop? Bekijk dan hier ons volledig aanbod.
Heb jij interesse in een Big Green Egg, Yakiniku of Kamado Joe?! Kom hem dan eerst eens uitproberen en kijk wat de mogelijkheden zijn, of schrijf je in voor onze workshop the kamado Basics.
De kamado Basics workshop geven we cadeau bij de aanschaf van een Big Green Egg, Yakiniku of Kamado Joe! We verrekenen deze als korting op je bestelling als je kiest voor ons servicepack. Deze korting blijft bovendien ook geldig: zo kun je rustig je bedenktijd nemen en alles even laten bezinken.
Heb je zelf geen Big Green Egg bij je thuis? Geen probleem! Deze recepten kun je achteraf ook rustig bereiden op een andere kamado of type BBQ, zolang deze, maar is uitgerust met een deksel en thermometer.
Op het stipte startuur wordt u ontvangen met een heerlijk glas en overlopen we samen de vooropgestelde gerechten. Dan beginnen we aan de voorbereidingen om achteraf alles te bereiden en samen te genieten van (h)eerlijke gerechten met de nodige en voldoende drankjes ;-).
Dit is dus geen demo, maar een "work"shop ;-) jullie gaan zelf aan de slag! Afhankelijk van de vragen duurt deze workshop ongeveer 4 uur.
Workshops op donderdag starten om 18.00 uur, die van zondag om 11.30 uur.
Deze bereidingen worden bereid in de Kamado Masterclass Springtime
Primeur groentjes - verfrissende voorgerechten - emulsiesauzen - roken van vis of vlees - gevogelte of jonge dieren zoals lam, speenvarken, kalfs … - desserten met aardbeien, citrus, verse kruiden
Al onze workshops vinden plaats in Bistro Common Sense - Vrankrijk 2 - 3740 Bilzen
Workshops kunnen tot 30 dagen voor aanvang worden geannuleerd of verschoven naar een andere datum. Alle workshops die na deze periode worden geannuleerd, worden niet terugbetaald of verschoven naar een andere datum.
Superleuk en leerzaam.. het mooie is dat het ook echt goed te reproduceren is.
Veel geleerd, heel lekker allemaal.
Items van productcarrousel