Je winkelwagen is momenteel leeg
Smokey Olive Wood produceert rookmot van hoge kwaliteit, rookmot gebruik je bij het koud roken van een gerecht. Je kan gerechten makkelijk 6u tot 8u laten roken in je toestel.
Rookmot is ideaal voor koud roken en wordt gebruikt in combinatie met een cold smoke generator. De inhoud van deze zak is 300 ml. Het rookmot van Smokey Olive Wood is gemaakt van exclusieve houtsoorten die een verfijnde smaak aan je gerechten kunnen toevoegen. Hoewel in Nederland vaak wordt gerookt met houtsoorten zoals appel, beuk en eik, brengt Smokey Olive Wood houtsoorten uit Spanje die je de mogelijkheid bieden om te experimenteren en je gerechten een meer verfijnde smaak te geven. Je kunt kiezen uit verschillende houtsoorten, waaronder olijf, citroen, sinaasappel, amandel en steeneik.
Koud roken met rookmot is een geweldige manier om subtiele rookaroma's aan voedingsmiddelen toe te voegen zonder ze te verwarmen. Het is perfect voor het roken van kaas, vis, vlees, en nog veel meer. Met de exclusieve houtsoorten van Smokey Olive Wood kun je nieuwe smaakdimensies ontdekken en je culinaire creaties verfijnen. Geniet van de mogelijkheid om je gerechten te voorzien van de heerlijke smaaknuances die deze houtsoorten bieden tijdens het koud roken!
Items van productcarrousel