Je winkelwagen is momenteel leeg
Een van de hoogtepunten van reizen is het ontdekken van marktjes en foodtrucks vol heerlijk streetfood. In Het Ultieme Streetfoodboek laat chef-kok Zowie Tak je zien hoe je deze wereldse smaken naar je eigen keuken kunt brengen.
Een van de leukste momenten tijdens reizen is het ontdekken van marktjes en foodtrucks vol heerlijk streetfood. In Het Ultieme Streetfoodboek laat chef-kok Zowie Tak je zien hoe je deze wereldse smaken naar je eigen keuken kunt brengen.
Met Het Ultieme Streetfoodboek ga je als barbecuefanaat de uitdaging aan om allerlei heerlijke streetfoodgerechten te bereiden. Of het nu gaat om de klassieke hotdog met coleslaw uit de Verenigde Staten of Vietnamese garnalenloempias met gember-chilisaus uit Azië, Zowie Tak, een professionele chef-kok met meer dan 15 jaar BBQ-ervaring, deelt zijn expertise. Hij verkent hoe streetfood en barbecue samenkomen, legt uit wat streetfood precies is en hoe je het op jouw barbecue kunt bereiden.
De 80 recepten in dit boek komen van alle continenten. Geniet van saté ajam met gadogado als snack of serveer Sri Lankaanse Dahl met gegrilde kip en rijst als volwaardige maaltijd. Perfect voor feestjes of als onderdeel van een menu. Van tacos met gerookte zalm tot Turkse pide, en van falafel van kikkererwten tot pad thai, je zet het allemaal in een handomdraai op tafel. Neem de tijd voor gerechten zoals churrasco bavette of daging rendang. Natuurlijk ontbreken ook zoete lekkernijen zoals baklava en Zeeuwse bolussen niet.
Dit boek helpt je verschillende smaken te ontdekken en inspireert je om een heerlijke streetfoodreis met je barbecue te maken!
Items van productcarrousel