Je winkelwagen is momenteel leeg
Vlees is het favoriete ingrediënt op de barbecue. In Het Ultieme Vleesboek neemt chef-kok Zowie Tak je mee in de wereld van vleesliefhebbers. Met 90 toegankelijke recepten en de juiste technieken, serveer jij voortaan het perfecte stukje vlees.
Vlees is het favoriete ingrediënt op de barbecue. In Het Ultieme Vleesboek neemt chef-kok Zowie Tak je mee in de wereld van vleesliefhebbers. Met 90 toegankelijke recepten en de juiste technieken, serveer jij voortaan het perfecte stukje vlees.
Als barbecuefanaat ga je met Het Ultieme Vleesboek de uitdaging aan om elk stukje vlees perfect te grillen, van malse St. Louis cut spareribs tot de ultieme pulled pork. Zowie Tak, een professionele chef-kok met meer dan 15 jaar ervaring, deelt zijn expertise over de kwaliteit van vlees en helpt je de beste keuzes te maken. Hij bespreekt de samenstelling en invloeden op vlees, evenals het slacht- en rijpingsproces. Vervolgens ga je aan de slag met de bereiding, waarbij essentiële technieken zoals opbinden, pekelen, rubben, marineren en roken stap-voor-stap worden uitgelegd. Handige tabellen met ideale kerntemperaturen zorgen voor de perfecte garing.
De 90 gevarieerde recepten in dit boek behandelen rund, varken, lam en kip, en nemen je mee op een culinaire reis van Braziliaanse picanha tot Peruaanse kip van het spit en Thaise groene varkenscurry. Laat je inspireren door de heerlijke recepten en prachtige fotos, en maak van elke barbecue een succes. Voortaan herken jij kwaliteit en serveer je de lekkerste, krokante buikspek, brisket en buffalo wings!
Items van productcarrousel