Je winkelwagen is momenteel leeg
Bij Common Sense staat BBQ centraal, 80% van de menukaart wordt dan ook bereid op de kamado barbecue. Big Green Egg, kamado joe & Yakiniku zijn dan ook barbecuetoestellen die helemaal bij het concept passen. Degelijk, mooi, gemakkelijk in gebruik en je product wordt er alleen maar beter van. Chef Rogier zijn passie voor koken heeft er altijd al in gezeten, van kinds af aan kwam hij op zijn teentjes kijken aan opa & oma’s fornuis, die dan (h)eerlijke kost bereidde van lokale producten en groenten uit eigen tuin.
Na stages in la Reserve te Knokke en de Mijlpaal in Tongeren wou hij meer en is hij vertrokken naar de hotelschool van Koksijde “ter duinen” . Hier heeft hij stages gelopen in hotel haciënda na Xamena in Ibiza en restaurant Saüc in Barcelona, een absolute topervaring op kook - en levensvlak. Echt “WAUW”. Tijdens zijn loopbaan in de Mijlpaal is hij misschien wel de belangrijkste persoon in zijn leven tegengekomen: “Kim Vancrabeekx”. Ze hebben ondertussen een prachtige koningswens.
Kim die een studie psychologie achter de rug heeft, moest even overhaald worden, maar vond het na een korte denkronde prima om Rogier te volgen in de horeca. Zo hebben ze hun gedeelde passie voor lekker eten, decoratie en kids samengegoten in één concept, hun droom: “Common Sense”.
Buiten de Bistro is Common Sense veel meer dan dat! Zo gaan alle workshops van 'BBQ met Rogier' door bij Common Sense en is er sinds kort een SAUS op de markt gebracht. Dat belooft voor de toekomst waarin er ongetwijfeld nog veel meer culinaire uitspattingen zullen volgen!