Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Smokey Olive Wood

 

 

 

WAT MAAKT SMOKEY OLIVE WOOD ZO UNIEK? 

Hoe zijn ze ontstaan? 

Tijdens een verblijf in Andalusië, hebben ze  de heerlijke smaak van vlees, vis en groente, bereid op olijfhout leren kennen. Het was een geweldige ervaring om te zien hoe de strand restaurants aan het einde van de ochtend beginnen met de voorbereiding van hun BBQ’s langs en op het strand. Het olijfhout op de barbecues, aangestoken met gedroogde citrusvruchten, zorgt met die vruchten voor  een heerlijke geur. De sfeer die daardoor ontstaat is bijna niet te beschrijven.

Terug thuis, hebben we naar olijfhout gezocht om die heerlijke geur en smaak belevenis ook thuis te kunnen beleven. Helaas, bleek dit erg moeilijk te vinden. Behalve in Spanje natuurlijk! Dus brachten we ons olijfhout rechtstreeks uit Spanje mee, en besloten we om deze prachtige, zoete, aromatische smaak met andere BBQ liefhebbers te delen.

Zo breide ze uit

We ontdekten nog meer BBQ pareltjes in Spanje: sinaasappelhout, traditioneel in Valencia voor het bereiden van paella; steeneik, een fijne en in Spanje zeer gewaardeerd barbecue houtsoort met een lichte nootachtige smaak; amandel hout etc etc…. Wij bieden onze BBQ houtsoorten in verschillende korrelgrootte voor alle toepassingen, van koud roken tot grillen op open vuur.

 

4 producten