Je winkelwagen is momenteel leeg
Low & Slow BBQ is een techniek waarbij vlees langzaam boven houtvuur en met rook wordt gegaard. Jeroen Hazebroek en Harry Havinga, met samen meer dan 60 jaar BBQ-ervaring, delen in dit boek hun uitgebreide kennis van deze methode.
Low & Slow BBQ is een techniek waarbij vlees langzaam boven houtvuur en met rook wordt gegaard. Jeroen Hazebroek en Harry Havinga, met samen meer dan 60 jaar BBQ-ervaring, delen in Het Ultieme Low & Slowboek hun kennis over deze methode.
Met dit boek ga je als barbecuefanaat de uitdaging aan om thuis langzaam gegaarde gerechten te bereiden, van Amerikaanse brisket tot Kantonees buikspek. De auteurs brengen je de basisprincipes bij voor zowel kogelbarbecues als volwassen smokers. Ze verkennen de barbecueculturen van de VS, Mexico, Kanton en de Zuiderzee, elk met eigen technieken en ingrediënten.
De 70 recepten zijn ingedeeld op deze vier culturen, van Boston butt tot Mexicaanse birria van lam, Kantonese bedelaarskip en gerookte paling. Naast hoofdgerechten vind je ook bijgerechten en nagerechten. Dit boek biedt toegankelijke recepten om je Low & Slow BBQ-vaardigheden te verbeteren.
Items van productcarrousel