Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Product image slideshow Items

  • Smoking Flavours Het Ultieme Low & Slow Boek
  • Smoking Flavours Het Ultieme Low & Slow Boek
  • Smoking Flavours Het Ultieme Low & Slow Boek
  • Smoking Flavours Het Ultieme Low & Slow Boek
  • Smoking Flavours Het Ultieme Low & Slow Boek

Smoking Flavours Het Ultieme Low & Slow Boek

€32,90
Incl. btw

Low & Slow BBQ is een techniek waarbij vlees langzaam boven houtvuur en met rook wordt gegaard. Jeroen Hazebroek en Harry Havinga, met samen meer dan 60 jaar BBQ-ervaring, delen in dit boek hun uitgebreide kennis van deze methode.

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0)
Op voorraad (1)

Smoking Flavours Het Ultieme Low & Slow Boek

Low & Slow BBQ is een techniek waarbij vlees langzaam boven houtvuur en met rook wordt gegaard. Jeroen Hazebroek en Harry Havinga, met samen meer dan 60 jaar BBQ-ervaring, delen in Het Ultieme Low & Slowboek hun kennis over deze methode.

 

Met dit boek ga je als barbecuefanaat de uitdaging aan om thuis langzaam gegaarde gerechten te bereiden, van Amerikaanse brisket tot Kantonees buikspek. De auteurs brengen je de basisprincipes bij voor zowel kogelbarbecues als volwassen smokers. Ze verkennen de barbecueculturen van de VS, Mexico, Kanton en de Zuiderzee, elk met eigen technieken en ingrediënten.

 

De 70 recepten zijn ingedeeld op deze vier culturen, van Boston butt tot Mexicaanse birria van lam, Kantonese bedelaarskip en gerookte paling. Naast hoofdgerechten vind je ook bijgerechten en nagerechten. Dit boek biedt toegankelijke recepten om je Low & Slow BBQ-vaardigheden te verbeteren.

bakken / boek / grillen / koken / lezen / ultieme low & slow boek
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Dit vind je misschien ook leuk