Gegrilde hartzwezeriken met grondwitloof en porto-sjalottensaus
- Geplaatst op
- Door Chef Rogier
- Geplaatst in Direct garen, hoofdgerecht, Hot & fast, indirect garen, kamado bbq, rund, Vlees
- 0

Hartwezeriken, waarschijnlijk iets waar veel mensen hun neus voor ophalen, maar ik kan je verzekeren dat het een van de heerlijkste delicatessen is die er bestaan. Het vette en malse vlees met krokant gegrild buitenkant en rokige aroma van de bbq smelt in je mond, in combinatie met het echt bittere grondwitloof van Hertenveld en een scherp zoete porto-sjalottensaus, ik beloof je, het wordt gegarandeerd smullen. Het water loopt me alvast in de mond.
Gegrilde hartzwezeriken met grondwitloof en porto-sjalottensaus
Ingrediënten voor 4 personen
Voor het vlees
Voor de groenten
|
Voor de saus
Voor de afwerking
|
Materiaal
|
Kamado
|
Techniek
|
Reacties
Wees de eerste om te reageren...