Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Gegrilde hartzwezeriken met grondwitloof en porto-sjalottensaus

Gegrilde hartzwezeriken met grondwitloof en porto-sjalottensaus Hartwezeriken, waarschijnlijk iets waar veel mensen hun neus voor ophalen, maar ik kan je verzekeren dat het een van de heerlijkste delicatessen is die er bestaan. Het vette en malse vlees met krokant gegrild buitenkant en rokige aroma van de bbq smelt in je mond, in combinatie met het echt bittere grondwitloof van Hertenveld en een scherp zoete porto-sjalottensaus, ik beloof je, het wordt gegarandeerd smullen. Het water loopt me alvast in de mond.

Clementine BBQ Cocktail

Clementine BBQ Cocktail Ontdek de verrassende twist van een Clementine BBQ Cocktail & Mocktail, een verfrissende drankje die de zoetheid van clementines combineert met de rokerige tonen van de barbecue. Deze unieke drank begint met het grillen van clementines op de BBQ, waardoor hun natuurlijke suikers karamelliseren en een diepe, rokerige smaak ontstaat.
daarbovenop kan je er nog voor kiezen om je siroop de te roken voor een extra intense rooksmaak.

Tartaar van hert a la minute gerookt

Tartaar van hert a la minute gerookt Beleef een avontuurlijke smaaksensatie met onze Hertentartaar à la Minute gerookt, perfect aangevuld met stoer op de BBQ geroosterde rode bieten en krachtige zoetzure champignons. De bieten krijgen een diepe, rokerige smaak door ze direct op de kolen te roosteren, terwijl de champignons een extra kick krijgen door een snelle rooksessie met appelrookchips. De tartaar zelf wordt verrijkt met biologische appels, fijngesneden sjalot, lente-ui, en peterselie, afgemaakt met een frisse limoenzeste. Presenteer met flair: gebruik kwarteleitjes en radijs voor een robuuste finish. Ik serveert dit gerecht met een rookshow onder de stolp, voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Kort, krachtig, en onweerstaanbaar lekker!

Lobster sandwich

Lobster sandwich Verwen je smaakpapillen met ons overheerlijke recept voor zelfgemaakte brioche, ambachtelijk bereid met 24-uur fermentatie en perfect gegrild op de barbecue. Een verrukkelijke combinatie met knolselder en kreeftensalade, subtiel verrijkt met een smaakvolle rouille. Laat je culinaire nieuwsgierigheid prikkelen en creëer een onvergetelijke gastronomische ervaring, waar passie en smaak samenkomen.