Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Tartaar van hert a la minute gerookt

Tartaar van hert a la minute gerookt Beleef een avontuurlijke smaaksensatie met onze Hertentartaar à la Minute gerookt, perfect aangevuld met stoer op de BBQ geroosterde rode bieten en krachtige zoetzure champignons. De bieten krijgen een diepe, rokerige smaak door ze direct op de kolen te roosteren, terwijl de champignons een extra kick krijgen door een snelle rooksessie met appelrookchips. De tartaar zelf wordt verrijkt met biologische appels, fijngesneden sjalot, lente-ui, en peterselie, afgemaakt met een frisse limoenzeste. Presenteer met flair: gebruik kwarteleitjes en radijs voor een robuuste finish. Ik serveert dit gerecht met een rookshow onder de stolp, voor een onvergetelijke culinaire ervaring. Kort, krachtig, en onweerstaanbaar lekker!

Fazant fine champagne van de bbq

Fazant fine champagne van de bbq Fazant Fine Champagne, een tijdloze klassieker met een verrassende twist: dit keer bereiden we het op de barbecue! De combinatie van de verfijnde smaak van fazant met de rijke aroma's van Cognac, nu op een speelse manier verenigd met de rokerige charme van de barbecue. Hoewel deze bereidingswijze iets meer inspanning vereist, garandeer ik je dat elke minuut die je hieraan besteedt, het dubbel en dik waard is. Bereid je voor op een onvergetelijke wildmaaltijd van de bbq.

Slowcooked hert met kruidenkorst

Slowcooked hert met kruidenkorst Dit wildgerecht is één van de toppers uit onze BBQ-workshops. De verschillende technieken die we gebruiken in dit recept zorgen voor de ultieme smaakbeleveing! Geniet van een heerlijke barbecuesessie dankzij de stappen hieronder.

Eendenfilet met sjalottensaus en kumquats

Eendenfilet met sjalottensaus en kumquats Altijd al afgevraagd hoe je eend klaarmaakt? Het is makkelijker dan je denkt! Volg ons recept voor een sappige filet met een krokante korst en een verrassende saus. Heerlijk met geroosterde of gepofte aardappelen. Dit gerecht neemt wel wat tijd in beslag, maar is zeker de moeite waard! Perfect voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld? ;-)