Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Kapsalon van de BBQ

Kapsalon van de BBQ BBQ Kapsalon van de BBQ, ideaal voor na een carnavalsweekend. Dit gerecht combineert gegrilde aardappelen gekruid met za'atar en look, vlees naar keuze (zoals kip, lam of rund) gekruid met ras el hanout, en een verscheidenheid aan groenten waaronder little gems, komkommer, tomaten, en rode ui. De ingrediënten worden afgetopt met een mengsel van Griekse yoghurt en mayonaise, verrijkt met fijngehakte bladpeterselie, munt, en limoensap. Het geheel wordt gegrild op een BBQ met een directe en indirecte opstelling voor een perfecte garing en afwerking, en vervolgens geserveerd met een frisse salade. Dit recept biedt een rijke mix van smaken en texturen, perfect als comfort food.

Gegrilde hartzwezeriken met grondwitloof en porto-sjalottensaus

Gegrilde hartzwezeriken met grondwitloof en porto-sjalottensaus Hartwezeriken, waarschijnlijk iets waar veel mensen hun neus voor ophalen, maar ik kan je verzekeren dat het een van de heerlijkste delicatessen is die er bestaan. Het vette en malse vlees met krokant gegrild buitenkant en rokige aroma van de bbq smelt in je mond, in combinatie met het echt bittere grondwitloof van Hertenveld en een scherp zoete porto-sjalottensaus, ik beloof je, het wordt gegarandeerd smullen. Het water loopt me alvast in de mond.

Witloofrolletjes uit de BBQ

Witloofrolletjes uit de BBQ De wintermaanden zijn een tijd van knusheid, warmte en vooral van het genieten van seizoensgebonden lekkernijen. In januari, wanneer de kou ons omhult en het grondwitloof op zijn best is, is er geen beter moment om een klassieker opnieuw uit te vinden. De traditionele hespenrol transformeren naar een sensationele 2.0 versie met 3 soorten kaas en gedroogd rundvlees. Dit recept met sappig grondwitloof, rechtstreeks vanonder de koude aarde, belooft niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook een warme herinnering aan gezellige winteravonden. Ik zou zeggen hespenrol, hespenrol, hespenrol on teh BBQ ;-).

Lobster sandwich

Lobster sandwich Verwen je smaakpapillen met ons overheerlijke recept voor zelfgemaakte brioche, ambachtelijk bereid met 24-uur fermentatie en perfect gegrild op de barbecue. Een verrukkelijke combinatie met knolselder en kreeftensalade, subtiel verrijkt met een smaakvolle rouille. Laat je culinaire nieuwsgierigheid prikkelen en creëer een onvergetelijke gastronomische ervaring, waar passie en smaak samenkomen.