Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Orecchiette met ricotta, broccoli, spinazie en pecorino

Orecchiette met ricotta, broccoli, spinazie en pecorino Hier kwam de inspiratie uit Bari, de hoofdstad van Puglia, staat bekend als de geboorteplaats van de Orecchiette pasta. Deze overheerlijke pasta, boordevol gezonde groene groenten, is een aanrader voor iedereen. Vlees zal je zeker niet missen, dankzij de volle en rijke smaken van de gebruikte kazen.

Pasta met een saus van geroosterde aubergine en amandelen

Pasta met een saus van geroosterde aubergine en amandelen In de Italiaanse keuken draait het vaak om de puurheid en kwaliteit van ingrediënten. Bij dit gerecht komen die kwaliteiten prachtig naar voren. De rokerige smaak van de zacht gegrilde aubergine vermengt zich perfect met de zoetheid van rijpe tomaten. Voeg daarbij het verleidelijke aroma van licht geroosterde amandelen, en je hebt een smaakpalet dat je rechtstreeks naar het zonnige Italië transporteert. Het is een hemelse smaaksensatie, die de eenvoud en rijkdom wat je van de Italiaanse keuken mag verwachten

Risotto met octopus en Gamba's

Risotto met octopus en Gamba's Tijdens mijn reis door Italië bezocht ik Monopoli, een charmante kuststad gelegen aan de sprankelende wateren van de Adriatische zee in het zuiden van het land. De frisse zeelucht, de levendige haven en de lokale keuken inspireerden mij zeker. Als resultaat een heerlijk seafood risotto die de essentie van de stad en haar omgeving uitstraalt. . Elke hap is een uitnodiging om jezelf te verliezen in de smaken van de Adriatische zee, gecombineerd met de warmte en passie van de zonnige zuid-Italiaanse regio.

Burrito met rundgehakt of avocado

Burrito met rundgehakt of avocado Duik in de levendige smaken van Mexico met onze verrukkelijke Mexicaanse Rundvlees Burrito! In dit gerecht combineren we sappig, perfect gekruid rundvlees met aromatische rijst en hartige bonen “Frijoles”. Elke hap wordt verder verrijkt met onze zelfgemaakte salsa, een frisse explosie van rijpe vleestomaten, knapperige sjalotten en pittige jalapenos. Voeg daarbij een royale laag van onze fluweelzachte guacamole, en je krijgt een smaakervaring die echt onvergetelijk is. Wanneer je je tanden in onze burrito zet, komt elke laag van smaken en texturen prachtig samen, waardoor je een smaakexplosie ervaart die je niet snel zal vergeten.

Ps: We bieden ook een vegetarische variant van onze burrito aan waarbij het rundsvlees wordt vervangen door avocado.

Muhamarra op de BBQ

Muhamarra op de BBQ Op zoek naar een originele dipsaus voor bij de BBQ of apero? Dan is mahumarra zeker het proberen waard: een milde dip op basis van paprika en walnoten. Geliefd door jong en oud en leuk om te maken voor de BBQ-liefhebber.