Witloofrolletjes uit de BBQ
- Geplaatst op
- Door Chef Rogier
- Geplaatst in hoofdgerecht, Hot & fast, indirect garen, kamado bbq, Varken, Vlees
- 0

De wintermaanden zijn een tijd van knusheid, warmte en vooral van het genieten van seizoensgebonden lekkernijen. In januari, wanneer de kou ons omhult en het grondwitloof op zijn best is, is er geen beter moment om een klassieker opnieuw uit te vinden. De traditionele hespenrol transformeren naar een sensationele 2.0 versie met 3 soorten kaas en gedroogd rundvlees. Dit recept met sappig grondwitloof, rechtstreeks vanonder de koude aarde, belooft niet alleen een feest voor de smaakpapillen, maar ook een warme herinnering aan gezellige winteravonden. Ik zou zeggen hespenrol, hespenrol, hespenrol on teh BBQ ;-).
Witloofrolletjes uit de BBQ
4 personen
Voor de witloofrolletjes
Voor de saus
|
Voor de afwerking
|
Materiaal
|
Kamado
|
Techniek
|
WERKWIJZE
Laat het smaken,
Chef Rogier
Reacties
Wees de eerste om te reageren...