Oester op mediterraanse wijze
- Geplaatst op
- Door Chef Rogier
- Geplaatst in Direct garen, hapje, Hot & fast, kamado bbq, Schaal- en schelpdieren, voorgerecht
- 0

Mag het eens wat meer zijn? Pak uit bij je gasten met deze heerlijke oester op mediterraanse wijze. Je kan deze oester serveren als een voorgerecht of als hapje. Genieten maar!
Oester op mediterraanse wijze
Ingrediënten voor 6 oester
|
Materiaal
|
Materiaal BBQ |
|
|
Techniek
|
Stap 1:
Open de oester met een ijzeren handschoen of een opgevouwen handdoek.
Maak de oester los van de schelp en verwijder kleine stukjes schelp.
Plaats de oester op dubbel gevouwen aluminiumfolie.
Stap 2:
Rasp de look en kaas. Vermeng deze met de olijfolie en kruid met peper.
Snij de platte peterselie en meng deze samen met het citroensap onder het kaasmengsel.
Stap 3:
Bestrijk de oester met het mengsel en gaar direct 2 min. op 200°.
Dresseer met grof zeezout
Smakelijk!
Chef Rogier
Reacties
Wees de eerste om te reageren...