Oester op oosterse wijze
- Geplaatst op
- Door Chef Rogier
- Geplaatst in Direct garen, hapje, Hot & fast, kamado bbq, Schaal- en schelpdieren, voorgerecht
- 0

Mag het eens wat meer zijn? Pak uit bij je gasten met deze heerlijke oester op oosterse wijze. Je kan deze oester serveren als zowel een voorgerecht of als hapje. Genieten maar!
Oester op oosterse wijze
Ingrediënten voor 6 oester
|
Materiaal
|
Materiaal BBQ |
|
|
Techniek
|
Stap 1:
Open de oester met een ijzeren handschoen of een opgevouwen handdoek.
Maak de oester los van de schelp en verwijder kleine stukjes schelp.
Plaats de oester op dubbel gevouwen aluminiumfolie.
Stap 2:
Plaats de wakame en de chili op de oester.
Bedruip het geheel met de olie en azijn.
Stap 3:
Overstrooi het geheel met de gedroogde panco.
Stap 4:
Gril de oester 2 minuten direct op 200°.
Dresseer met grof zeezout.
Smakelijk!
Chef Rogier
Reacties
Wees de eerste om te reageren...