Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Fazant fine champagne van de bbq

Fazant fine champagne van de bbq Fazant Fine Champagne, een tijdloze klassieker met een verrassende twist: dit keer bereiden we het op de barbecue! De combinatie van de verfijnde smaak van fazant met de rijke aroma's van Cognac, nu op een speelse manier verenigd met de rokerige charme van de barbecue. Hoewel deze bereidingswijze iets meer inspanning vereist, garandeer ik je dat elke minuut die je hieraan besteedt, het dubbel en dik waard is. Bereid je voor op een onvergetelijke wildmaaltijd van de bbq.

Orecchiette met ricotta, broccoli, spinazie en pecorino

Orecchiette met ricotta, broccoli, spinazie en pecorino Hier kwam de inspiratie uit Bari, de hoofdstad van Puglia, staat bekend als de geboorteplaats van de Orecchiette pasta. Deze overheerlijke pasta, boordevol gezonde groene groenten, is een aanrader voor iedereen. Vlees zal je zeker niet missen, dankzij de volle en rijke smaken van de gebruikte kazen.

Pasta met een saus van geroosterde aubergine en amandelen

Pasta met een saus van geroosterde aubergine en amandelen In de Italiaanse keuken draait het vaak om de puurheid en kwaliteit van ingrediënten. Bij dit gerecht komen die kwaliteiten prachtig naar voren. De rokerige smaak van de zacht gegrilde aubergine vermengt zich perfect met de zoetheid van rijpe tomaten. Voeg daarbij het verleidelijke aroma van licht geroosterde amandelen, en je hebt een smaakpalet dat je rechtstreeks naar het zonnige Italië transporteert. Het is een hemelse smaaksensatie, die de eenvoud en rijkdom wat je van de Italiaanse keuken mag verwachten

Risotto met octopus en Gamba's

Risotto met octopus en Gamba's Tijdens mijn reis door Italië bezocht ik Monopoli, een charmante kuststad gelegen aan de sprankelende wateren van de Adriatische zee in het zuiden van het land. De frisse zeelucht, de levendige haven en de lokale keuken inspireerden mij zeker. Als resultaat een heerlijk seafood risotto die de essentie van de stad en haar omgeving uitstraalt. . Elke hap is een uitnodiging om jezelf te verliezen in de smaken van de Adriatische zee, gecombineerd met de warmte en passie van de zonnige zuid-Italiaanse regio.

Focaccia van zuurdesem met verse vijgen, burrata en gedroogd rundvlees

Focaccia van zuurdesem met verse vijgen, burrata en gedroogd rundvlees Voor dit gerecht deed ik inspiratie op in het zuiden van Italië, tijdens mijn bezoek aan Irsina. De gastvrijheid daar was overweldigend. Hoewel ik er als vreemde aankwam, werd ik ontvangen alsof ik er al jaren een bekende was. Ik werd overspoeld met verse lokale producten, zowel als teken van welkom als van hun trots op de prachtige producten uit hun streek, verse vijgen, kazen en gedroogd vlees. Hier kunnen we zeker wel iets mee ;-)