Rib eye uit Gallicië van de bbq met oosterse jonge prei
- Geplaatst op
- Door Chef Rogier
- Geplaatst in Direct garen, hoofdgerecht, Hot & fast, kamado bbq, open vuur, reverse sear, rund, Vlees
- 0

Neem een culinaire reis naar Spanje en laat je zintuigen prikkelen door de authentieke smaak van deze gegrilde en gerijpte ribeye uit Galicië. Dit vlees, afkomstig van runderen die vrij hebben gegraasd op de weelderige groene weilanden van Galicië, heeft een onmiskenbare rijkdom en diepte van smaak die alleen kan worden verkregen door zorgvuldige rijping.
Het rijpingsproces zorgt voor een diepere, meer geconcentreerde smaak, terwijl het de structuur van het vlees verzacht voor een ongelofelijke malsheid. Bij het grillen op de barbecue komt de echte magie tot leven: terwijl het oppervlaktevet knapperig wordt, blijft de binnenkant sappig en roze.
Het vlees wordt vergezeld met onze oosterse jonge prei, licht gegrild om hun subtiele zoetheid naar boven te brengen en ze worden op smaak gebracht met een blend van Oosterse specerijen. Deze voegen een opwindend contrast toe aan het rijke profiel van de ribeye.
Het resultaat is een harmonieuze combinatie van smaken, texturen en aroma's die je zullen vervoeren naar de groene heuvels van Galicië.