Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Diamanthaas met wortelpuree en bloemkool

Diamanthaas met wortelpuree en bloemkool

Diamanthaas: één van onze favoriete 'vergeten vleessoorten'. Dit heerlijke stukje vlees staat ook wel bekend als 'jodenhaas' en bevindt zich tussen de schouders van de rund. Een malse biefstuk die perfect gecombineerd kan worden met warme groenten. In dit recept leggen we uit hoe je er een succes van maakt op de BBQ.

Eendenfilet met sjalottensaus en kumquats

Eendenfilet met sjalottensaus en kumquats

Altijd al afgevraagd hoe je eend klaarmaakt? Het is makkelijker dan je denkt! Volg ons recept voor een sappige filet met een krokante korst en een verrassende saus. Heerlijk met geroosterde of gepofte aardappelen. Dit gerecht neemt wel wat tijd in beslag, maar is zeker de moeite waard! Perfect voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld? ;-)

Perzische kip met rijst

Perzische kip met rijst

Sappige kip op de BBQ: dat smaakt altijd. Voeg hier een snufje kurkuma en kaneel aan toe en je waant je meteen in het verre Oosten. De Perzische invloeden in ons recept geven een extra twist aan het meest veelzijdige stukje vlees! Spoiler alert: ook voor de rijst hebben we iets speciaals in petto.

Pompoen-courgettelasagne

Pompoen-courgettelasagne

Wie comfort food zegt, zegt lasagne. Maar wie zegt dat dat met pasta moet? Laat je verrassen door dit recept en omarm de warme smaken van pompoen en courgette. Superlekker en makkelijk om te maken, op smaak gebracht met verschillende kazen en cashewnoten. Vaarwel winter blues, hallo gesmolten kaas!