Aardbeien behoren tot de meest populaire fruitsoorten. We gaan ze marineren en serveren op een compote van rabarber en frambozen, samen met een smeuïge lemon curd, en samen vormen in een kruimeldeeg tot een lekker taartje
let's go!
"'Presa steak' is het beste stukje uit de nek van het rund. Het heeft een prachtige marmering en is vol van smaak. De steak heeft een mooie stevige structuur die uiteindelijk smelt in je mond. Loopt het water je al in de mond?
Probeer deze presasteak dan zeker eens uit."
De pieterman is een vissoort die voorkomt in de Noordzee en in de Middellandse Zee. De vis is te herkennen aan zijn lange, slanke lichaam en zijn vrij grote kop en mooie groen bruine kleur. de pieterman is een smakelijke vis met stevig, wit vlees. Het kan worden bereid op verschillende manieren, waaronder bakken, grillen of stoven. Uiteraard gaan wij deze mooi bakken op het vel op de speksteen of nieuwe karbonsteel pan van Kamado Joe
Texel Lamsvlees, een van de beste soorten lams wat er bestaat volgens mij. Mooi bleek van kleur en vol met smaak. We kiezen deze keer voor de schouder waar we een rollade van maken en langzaam garen voor een sappig en botermals eindresultaat.
Ook een burger lover? Dan zal deze sappige lamsburger met een salade van asperges je zeker smaken. We kiezen voor Texellam, (h)eerlijk vlees van onze noorderburen.