Gegrilde bavette
Dit recept is er eentje voor de echte BBQ-liefhebbers: een heerlijk stukje vlees met verschillende bereidingen van tomaat! Strop je mouwen maar op en geniet van het resultaat.
Je winkelwagen is momenteel leeg
Dit recept is er eentje voor de echte BBQ-liefhebbers: een heerlijk stukje vlees met verschillende bereidingen van tomaat! Strop je mouwen maar op en geniet van het resultaat.
Pane casereccio is een gevuld, opgerold Italiaans brood. Lekker als lunch of als aperitiefhapje.
Het leuke hieraan is dat je je fantasie de vrije loop kan laten gaan met de ingrediënten van de vulling. En niet onbelangrijk: heel simpel om te maken in je kamado BBQ!
Geniet van een heerlijk stukje koud gerookte boter, je tovert in geen tijd een heerlijk rookaroma in al je bereidingen.
Moink balls: een klassieke topper op de BBQ! Verras je gasten met deze heerlijke gehaktballetjes en zo wordt jij de chef van de avond. Dit past perfect als hoofdgerecht, of je kan het serveren als hapje tijdens het aperitief of side dish, lekker veelzijdig dus. 1 ding is zeker: dankzij de combinatie tussen gehakt, spek en moink rub scoor je sowieso punten aan tafel
Gezouten citroenen zijn een heerlijk eenvoudige delicatesse van het midden oosten.
De combinatie van zout en zuur tillen de gerechten echt naar een hoger niveau. Ze worden in Afrika vaak gebruikt bij Tajines en stoofschotels maar ook op salades zijn ze heerlijk. Wij gaan er hiermee aan de slag als afwerking op onze gerookte carpaccio.
Aangiezen de bereiding wat tijd vraagt, is het aan te raden om een grotere hoeveelheid in 1 keer te bereiden. Gebruik ook altijd biologische citroenen, na de pekel kan je de volledige citroen eten.