Warm gerookte zalm
Ga voor gezonde vetten met deze zalm op de BBQ! Met onze technieken om de zalm te roken, geven we een extra toets aan dit veelzijdige stukje vis.
Je winkelwagen is momenteel leeg
Ga voor gezonde vetten met deze zalm op de BBQ! Met onze technieken om de zalm te roken, geven we een extra toets aan dit veelzijdige stukje vis.
Een plaatpizza maken & beleggen is een leuke familieactiviteit. Laat je creativiteit (en die van je kids) de vrije loop en geniet van een heerlijk eindresultaat. Deze pizza wordt volgens de directe methode gemaakt en kan worden bereid in je kamado BBQ of pizzaoven. Geniet ervan!
Gegrilde of geroosterde groenten zijn een heerlijk bijgerecht en makkelijk te combineren. Bovendien smaakt dit elk seizoen. Mijn tip: probeer het eens op een pizza! Groenten roosteren heeft als voordeel dat je extra aroma kan toevoegen, en je vocht verwijdert uit de groenten waadoor deze al gaar zijn en je pizzabodem krokanter zal zijn.
Verwen je kids (of jezelf) met een zoete pizza! Heb je binnenkort een verjaardagsfeestje gepland? Dan ga je hier zéker mee scoren. Een origineel recept om uit te proberen in je pizzaoven of BBQ.
Babaganoush is een recept uit het Midden-Oosten waarbij we een dip maken van aubergines. Ideaal als hapje of dipsaus bij de apero. Anders dan bij andere gerechten, gaan we hier de groenten echt tussen de kolen garen. Spannend dus!