Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Beef Hammer

Beef Hammer Let's have some vikingfood! BEEFHAMMER: een heerlijke volledige rundschenkel die we enkele uren low & slow laten garen. Het neemt zeker wat tijd in beslag, maar het is wel uitpakken bij je familieleden of gasten.

Rollade van rund

Rollade van rund Een sappig stukje vlees op de BBQ, klinkt goed toch? Probeer dan zeker eens deze rollade. Een rollade is een opgerold stukje vlees dat samengehouden wordt d.m.v. kooktouw. Het ziet er meteen feestelijk uit! In dit recept geven we er nog een extra touch aan dankzij de pesto.

Bistecca Fiorentina reverse sear

Bistecca Fiorentina reverse sear Bistecca Fiorentina is toch wel een van de bekendste vleesgerechten uit Italië. In dit recept gaan we voor een reverse sear methode waardoor het vlees mooi gelijkmatig kan garen. We kruiden het vlees met peper, zout en borstelen regelmatig met een busseltje van tijm en rozemarijn gewenteld in olijfolie en werken af met fijngehakte salie.

Lauwwarme carpaccio van gerijpte ribeye

Lauwwarme carpaccio van gerijpte ribeye Een smakelijke lauwwarme carpaccio voor de koudere dagen. Deze keer garen we het vlees low & slow met heerlijke herfstsmaken en kiezen we voor een stuk met wat meer vet voor extra smaak, namelijk een ribeye.

Steak sandwich

Steak sandwich Steak tussen een broodje? Dat klinkt goed! Ontdek via dit recept hoe je je vlees klaarmaakt voor een heerlijk sappig resultaat. De aubergine kaviaar en gekonfijte tomaatjes maken het helemaal af.