Beef Hammer
Let's have some vikingfood! BEEFHAMMER: een heerlijke volledige rundschenkel die we enkele uren low & slow laten garen. Het neemt zeker wat tijd in beslag, maar het is wel uitpakken bij je familieleden of gasten.
Je winkelwagen is momenteel leeg
Let's have some vikingfood! BEEFHAMMER: een heerlijke volledige rundschenkel die we enkele uren low & slow laten garen. Het neemt zeker wat tijd in beslag, maar het is wel uitpakken bij je familieleden of gasten.
Een sappig stukje vlees op de BBQ, klinkt goed toch? Probeer dan zeker eens deze rollade. Een rollade is een opgerold stukje vlees dat samengehouden wordt d.m.v. kooktouw. Het ziet er meteen feestelijk uit! In dit recept geven we er nog een extra touch aan dankzij de pesto.
Bistecca Fiorentina is toch wel een van de bekendste vleesgerechten uit Italië. In dit recept gaan we voor een reverse sear methode waardoor het vlees mooi gelijkmatig kan garen. We kruiden het vlees met peper, zout en borstelen regelmatig met een busseltje van tijm en rozemarijn gewenteld in olijfolie en werken af met fijngehakte salie.
Een smakelijke lauwwarme carpaccio voor de koudere dagen. Deze keer garen we het vlees low & slow met heerlijke herfstsmaken en kiezen we voor een stuk met wat meer vet voor extra smaak, namelijk een ribeye.
Steak tussen een broodje? Dat klinkt goed! Ontdek via dit recept hoe je je vlees klaarmaakt voor een heerlijk sappig resultaat. De aubergine kaviaar en gekonfijte tomaatjes maken het helemaal af.