In hooi gerookte asperges
Aspegres op de barbecue, een ware delicatesse! We toveren een klassieker om tot een ware barbecuebom zonder afbreuk te doen aan de smaak van dit witte goud!
Je winkelwagen is momenteel leeg
Aspegres op de barbecue, een ware delicatesse! We toveren een klassieker om tot een ware barbecuebom zonder afbreuk te doen aan de smaak van dit witte goud!
Wanneer ik het woord 'wortelcake' laat vallen, kijken mensen vaak eerst raar op. Groenten in een dessert? Zeker weten! Het is een zeer luchtige cake en dankzij de sappige wortel in het beslag wordt het geheel toch heel smeuïg. Deze Britse/Amerikaanse klassieker is bovendien een topper op de BBQ! Ontdek het volledige recept hieronder.
Geniet van een heerlijk stukje koud gerookte boter, je tovert in geen tijd een heerlijk rookaroma in al je bereidingen.
Bananencake: heerlijk én simpel! De bananen zorgen voor een extra smeuïg geheel, zelfs als je geen grote fan bent van banaan, raad ik je aan deze cake eens te proberen. In dit recept leg ik uit hoe je het klaarmaakt in je barbecuetoestel.
Gezouten citroenen zijn een heerlijk eenvoudige delicatesse van het midden oosten.
De combinatie van zout en zuur tillen de gerechten echt naar een hoger niveau. Ze worden in Afrika vaak gebruikt bij Tajines en stoofschotels maar ook op salades zijn ze heerlijk. Wij gaan er hiermee aan de slag als afwerking op onze gerookte carpaccio.
Aangiezen de bereiding wat tijd vraagt, is het aan te raden om een grotere hoeveelheid in 1 keer te bereiden. Gebruik ook altijd biologische citroenen, na de pekel kan je de volledige citroen eten.