Babaganoush is een recept uit het Midden-Oosten waarbij we een dip maken van aubergines. Ideaal als hapje of dipsaus bij de apero. Anders dan bij andere gerechten, gaan we hier de groenten echt tussen de kolen garen. Spannend dus!
Zomerse dagen vragen zomerse recepten! Deze quesadillas passen perfect in dat plaatje. Je kan ze eten als een hoofdgerecht of als een pittige snack.
Hmmm, pizza! Een heerlijke maaltijd maar vaak hebben we schrik voor het ‘ongezonde’ kantje van deze lekkernij. Onder het motto ‘wat je zelf doet, doe je beter’, heb ik een recept uitgeschreven om je pizzabodem en -topping zelf te maken. Zo leer je hoe het op een gezondere manier mogelijk is en kan je smullen zonder schuldgevoel ;)
Pane casereccio is een gevuld, opgerold Italiaans brood. Lekker als lunch of als aperitiefhapje.
Het leuke hieraan is dat je je fantasie de vrije loop kan laten gaan met de ingrediënten van de vulling. En niet onbelangrijk: heel simpel om te maken in je kamado BBQ!
Met empanadas als partysnack kan je fiesta niet meer stuk! Maar wat als we het nog feestelijker kunnen maken met wat Argentijnse chimichurri? In onderstaand recept ontdek je een typisch Zuid-Amerikaans gerecht. Que aproveche!