Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Visserspotje van gamba's en skrei

Visserspotje van gamba's en skrei Een visschotel: dat is op en top Belgisch! Maar heb je het al eens geprobeerd met gamba's? Dit heerlijke gerecht brengt het zomergevoel naar boven in een winters jasje. Lekker warm en een beetje pikant: ontdek hoe je BBQ dit visserspotje naar hoger een niveau tilt. In onderstaand recept geef ik alle geheimen prijs.

Diamanthaas met wortelpuree en bloemkool

Diamanthaas met wortelpuree en bloemkool Diamanthaas: één van onze favoriete 'vergeten vleessoorten'. Dit heerlijke stukje vlees staat ook wel bekend als 'jodenhaas' en bevindt zich tussen de schouders van de rund. Een malse biefstuk die perfect gecombineerd kan worden met warme groenten. In dit recept leggen we uit hoe je er een succes van maakt op de BBQ.

Eendenfilet met sjalottensaus en kumquats

Eendenfilet met sjalottensaus en kumquats Altijd al afgevraagd hoe je eend klaarmaakt? Het is makkelijker dan je denkt! Volg ons recept voor een sappige filet met een krokante korst en een verrassende saus. Heerlijk met geroosterde of gepofte aardappelen. Dit gerecht neemt wel wat tijd in beslag, maar is zeker de moeite waard! Perfect voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld? ;-)

Perzische kip met rijst

Perzische kip met rijst Sappige kip op de BBQ: dat smaakt altijd. Voeg hier een snufje kurkuma en kaneel aan toe en je waant je meteen in het verre Oosten. De Perzische invloeden in ons recept geven een extra twist aan het meest veelzijdige stukje vlees! Spoiler alert: ook voor de rijst hebben we iets speciaals in petto.

Gegrilde peer met gerookte karamel

Gegrilde peer met gerookte karamel Sluit je diner af met een welgemeende wauw! Met dit dessert is succes verzekerd!
Gegrilde peer met gerookte karamel en koffiegranité. Het is niet alleen verassende combinatie, het gerecht is ook snel klaar te maken.