Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Hoevekip met morieljesaus

Hoevekip met morieljesaus Hoevekip met morieljes: de voorjaarschampignon boordevol smaak en uit eigen streek. Het seizoen duurt maar even (maart tot mei) dus grijp je kans om te genieten van deze smaakbom van eigen bodem. We combineren het hier met hoevekip, erwten en munt.

Fajitas met kip

Fajitas met kip Fajitas maken met je kamado BBQ: simpel, maar oh zo lekker. Met dit kipgerecht scoor je gegarandeerd en zelf heb je er niet al te veel werk aan. Perfect dus voor een feestje! Je kan ze serveren met wraps, of met zelfgemaakt flatbread.

Eifellende op de BBQ

Eifellende op de BBQ Eifel rundvlees is vlees van grasgevoerde raskoeien zoals een Limousin of Blone d'Aquitaine. Wist je dat deze koeien vrijwel heel het jaar buiten op de heuvels vrij rondlopen in o.a. Luxemburg, België en Duitsland, en dat in een straal van max. 400 km van het slachthuis? Op die manier tracht men ervoor te zorgen dat de dieren zo kort mogelijk onderweg moeten zijn en niet zo lang in een vrachtwagen moeten staan, zodat ze zo weinig mogelijk stress ervaren.

Het vlees van deze runderen heeft een gering vetaandeel en een fijne vezelige structuur, ook wel marmorisering genoemd. In onderstaand recept leg ik uit hoe je dit prachtige stukje vlees klaarmaakt op de BBQ!

Sashi côte à l'os op de BBQ

Sashi côte à l'os op de BBQ De côte à l’os: hét pronkstuk van alle steaks. Dankzij het bot en intramusculair vet (vetmarmering) krijgt dit vlees een overheerlijke smaak. Maar om deze perfect klaar te maken, heb je een goede BBQ-kennis nodig. Geen nood! Via dit recept loods ik je door alle stappen zodat jij straks een echte smaakbom op tafel tovert, via de reverse sear methode.