Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Chocoladecake met blauwe bessen en geflambeerde perzik

Chocoladecake met blauwe bessen en geflambeerde perzik Een smeuïge chocoladecake wordt in dit dessert perfect gecombineerd met sappige blauwe bessen. De geflambeerde perzik is echter de toevoeging die het recept speciaal maakt. De perzik wordt gekarameliseerd en vervolgens geflambeerd, waardoor het een heerlijke smaak krijgt met een vleugje warmte. Zo ontstaat een harmonie van smaken die uw zintuigen zal verwennen.

Wil je ook een indruk maken op uw gasten tijdens een diner of gewoon jezelf verwennen? Dan is dit het perfect dessert dat iedereen zal laten watertanden. Het is een ware traktatie voor de smaakpapillen die je niet wilt missen.

BBQ springrolls & dipsausjes

BBQ springrolls & dipsausjes Geniet van deze verfrissende Vietnamese springrolls. Ze zijn beschikbaar in zowel een vegetarische variant, als een variant met vis of vlees - er is voor elk wat wils.
Je kunt deze springrolls maken als een hapje, voorgerecht of hoofdgerecht. Aarzel vooral niet om zelf te variëren met heerlijke BBQ-vullingen.
Pulled pork, pulled beef, gerookte zalm,... je kan eindeloos variëren deze heerlijk knapperige rolletjes.

Gegrilde presa steak van rund

Gegrilde presa steak van rund "'Presa steak' is het beste stukje uit de nek van het rund. Het heeft een prachtige marmering en is vol van smaak. De steak heeft een mooie stevige structuur die uiteindelijk smelt in je mond. Loopt het water je al in de mond?

Probeer deze presasteak dan zeker eens uit."

Voorjaarsrisotto met pieterman

Voorjaarsrisotto met pieterman De pieterman is een vissoort die voorkomt in de Noordzee en in de Middellandse Zee. De vis is te herkennen aan zijn lange, slanke lichaam en zijn vrij grote kop en mooie groen bruine kleur. de pieterman is een smakelijke vis met stevig, wit vlees. Het kan worden bereid op verschillende manieren, waaronder bakken, grillen of stoven. Uiteraard gaan wij deze mooi bakken op het vel op de speksteen of nieuwe karbonsteel pan van Kamado Joe