Pulled pork is een goedkoop allemans gerecht wat heerlijk smaakt in elke seizoen. Het kan tussen een broodje, bij een stoofschotel, in een taco of als garnituur op nacho's, al dan niet met een heerlijke side dish zoals coleslaw of een salade naar keuze....
Je kan er echt alle kanten mee op. De lange bereidingstijd zal zorgen voor een heerlijk voldaan gevoel op het einde dus ik zou zeggen: 'begin er maar aan! ;-)'
De Durham is een rund dat ontstond in Noordoost-Engeland in de 18e eeuw. Het was oorspronkelijk een dubbeldoelras, hier gaan we dus graag mee aan de slag.
Wij gaan het graag iets korter bij huis zoeken dus deze durham runderen worden dan ook gekweekt in Vlaanderen en hebben hier lange tijd kunnen grazen in natuurgebieden.
De donkerrode kleur en het gele vet bewijzen dat deze koe op ouderdom is en zo zijn we zeker van een mooie smaak en structuur!
Met dit gerecht verras je elke gast, het toont niet alleen mooi en stoer met de mergpijp het is ook nog eens heerlijk van smaak!
Kan je niet aan Rubia Gallega rund geraken, gebruik dan een ander ras naar keuze. Ik raad je wel aan om voor gerijpt vlees te gaan, dit komt uitstekend tot zijn recht op de gerookte smaak van de mergpijp.
Krijg jij ook wel eens vegetarische gasten over de vloer en geeft dit je keuze stress? Met deze groentencurry maak je zelfs de veganisten gelukkig!
Serveer deze curry met rijst of noedels, maar probeer hem ook eens als side dish bij een heerlijk stukje vis of vlees.
Steak tartaar een heerlijke klassieker voor de echte carnivoren. Je geeft op 5 min. een heerlijk rook/bbq aroma aan je gerecht zonder dat je vb. het vlees langere tijd koud moet laten roken.