Advies van een chef maakt het verschil!
Ga naar verlanglijst Verlanglijst
Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Ontdek onze heerlijke BBQ recepten!

Brisket balls

Brisket balls Deze brisket balls zijn een heerlijke bereiding voor wanneer er brisket left overs zijn. Een sappige smakelijke bitterbal vol met BBQ-aroma. Serveer deze topper met onze home made ketchup of BBQ-saus en people will love you!!!

Brisket Sandwich

Brisket Sandwich Een brisket is bijna altijd te veel vlees ;-). Maar dat is geen probleem: maak er de dag erna eens een heerlijke sandwich van als lunch. We gaan hier voor een super malse brioche op basis van zuurdesem, limoen mayonaise, gepekelde rode ui en tuinkers: rook, vet, zuur, zoet én kruidig. Wat wil je nog meer?!

Beef Hammer

Beef Hammer Let's have some vikingfood! BEEFHAMMER: een heerlijke volledige rundschenkel die we enkele uren low & slow laten garen. Het neemt zeker wat tijd in beslag, maar het is wel uitpakken bij je familieleden of gasten.

St-Louis cut spareribs volgens 3-2-1 methode

St-Louis cut spareribs volgens 3-2-1 methode Met dit recept van St-louis cut spareribs 3-2-1 tover jij de beste ribben op tafel. Of het nu babyrack of st- louis cut ribben zijn, met kleine aanpassingen in de gaartijden kan je deze 3-2-1 methode perfect gebruiken voor jouw ribben. Wat is nu juist die 3-2-1 methode en welke ribben zien we vaak passeren? We leggen het allemaal uit in dit recept.