Traag gegaarde octopustentakels
De Middellandse zee op je bord: we gaan deze keer aan de slag met octopustentakels. Vaak een taai boeltje, maar met deze bereiding een botermalse versie. Laat het smaken!
Je winkelwagen is momenteel leeg
De Middellandse zee op je bord: we gaan deze keer aan de slag met octopustentakels. Vaak een taai boeltje, maar met deze bereiding een botermalse versie. Laat het smaken!
Een heerlijk klassiek warm dessert uit de bergen met een leuke BBQ-twist. Dit gerecht brengt me zo naar de skigebieden en geeft me al zin in après-ski ;-)!
Ga voor gezonde vetten met deze zalm op de BBQ! Met onze technieken om de zalm te roken, geven we een extra toets aan dit veelzijdige stukje vis.
Steak tussen een broodje? Dat klinkt goed! Ontdek via dit recept hoe je je vlees klaarmaakt voor een heerlijk sappig resultaat. De aubergine kaviaar en gekonfijte tomaatjes maken het helemaal af.
Ben jij een fan van spare ribs? Dan moet je zeker deze variant eens proberen. Rib fingers is spareribvlees zonder de beentjes, maar mét de heerlijke smaak! Voeg daar een zelfgemaakte dipsaus en gepekelde groentjes aan toe en ik beloof je: dit recept is ‚finger licking good‘!