Ribben op Aziatische wijze
Bij onze ribben kiezen wij voor een soort 3-2-1 methode waarbij we eerst 3 uur roken, dan 2 uur garen en tot slot 1 uur het vlees laten rusten met 2 verschillende afwerkmogelijkheden.
Je winkelwagen is momenteel leeg
Bij onze ribben kiezen wij voor een soort 3-2-1 methode waarbij we eerst 3 uur roken, dan 2 uur garen en tot slot 1 uur het vlees laten rusten met 2 verschillende afwerkmogelijkheden.
Ben je fan van Moink Balls, maar heb je liever een hoofdgerecht in plaats van aperitiefhapjes? Smoink Burgers brengen je de het beste van beide werelden. Ontdek hieronder hoe je aan de slag gaat!
Dit gerecht is ontstaan uit de liefde voor de TexMex keuken. Na enkele roadtrips langs de westkust van de Verendigde Staten is de'smaak' mij altijd bijgebleven ... Jammer genoeg vind ik dat deze keuken nog te weinig gekend en bemind is in België. Ik hoop dat daar snel eens verandering in komt! Te beginnen met dit recept ;-).
Met deze hangover pulled beef kan je elk feestje aan! Of de dag erna... ;-)
In dit recept maken we optimaal gebruik van de mogelijkheden van je kamado: we gaan roken, slowcooken en direct grillen! En het leuke is dat je alle kanten op kan met deze pulled beef: maak er een burger van, gebruik het als topping van je nacho's of maak er taco's van. In onderstaand recept gaan we voor taco's met een frisse lentesalade van asperges, erwten, munt, yoghurt en citroen. Serveer dit met een tequila boem boem en je bent vertrokken ;-)
Kip, het meest veelzijdige stukje vlees! De smaak van kip is zeer neutraal waardoor het bij zeer veel gerechten past en door veel mensen goed gesmaakt wordt. Maar hoe kunnen we dat dan nog beter maken? Bier, natuurlijk! Dit is ook wel bekend als 'glazed chicken' en is een trend die van Amerika overgewaaid komt. Ontdek hieronder hoe je je kip kan garen met bier op de BBQ. Ik gebruik Noah bier: ons eigen gebrouwen bier vernoemd naar onze zoon.