De côte à l’os: hét pronkstuk van alle steaks. Dankzij het bot en intramusculair vet (vetmarmering) krijgt dit vlees een overheerlijke smaak. Maar om deze perfect klaar te maken, heb je een goede BBQ-kennis nodig. Geen nood! Via dit recept loods ik je door alle stappen zodat jij straks een echte smaakbom op tafel tovert, via de reverse sear methode.
Een heerlijk slow cooked gerecht dat je helemaal verwarmt wanneer het buiten weer wat kouder wordt. Slow cooked hertenrack. Vandaag geserveerd met gratin van pompoen en boschampignons samen met een brochette van spruitjes en spek.
Kom helemaal in de herfststemming met dit vegetarisch gerecht. Traag gegaarde pompoen op de barbecue samen met feta en geitenkaas op een fris slabedje. Een snel en gemakkelijk gerechtje in combinatie met een stukje wild of als gerecht op zich.
Deze heerlijke chicken lollipops hebben mss wat extra werk, maar ze zien er dan ook super leuk uit en smaken zeker heerlijk. Zowel jong als oud zal je ermee plezieren.
Een van mijn favoriete seizoenen is weer aangebroken, namelijk het wildseizoen! Wat een heerlijke producten brengt dit met zich mee. Genieten van de rood-oranje tinten aan het haardvuur of vuurkorf, met een bijhorend drankje. Mij hoef je het maar 1 keer te vragen.