Geniet van deze verfrissende Vietnamese springrolls. Ze zijn beschikbaar in zowel een vegetarische variant, als een variant met vis of vlees - er is voor elk wat wils.
Je kunt deze springrolls maken als een hapje, voorgerecht of hoofdgerecht. Aarzel vooral niet om zelf te variëren met heerlijke BBQ-vullingen.
Pulled pork, pulled beef, gerookte zalm,... je kan eindeloos variëren deze heerlijk knapperige rolletjes.
"'Presa steak' is het beste stukje uit de nek van het rund. Het heeft een prachtige marmering en is vol van smaak. De steak heeft een mooie stevige structuur die uiteindelijk smelt in je mond. Loopt het water je al in de mond?
Probeer deze presasteak dan zeker eens uit."
Texel Lamsvlees, een van de beste soorten lams wat er bestaat volgens mij. Mooi bleek van kleur en vol met smaak. We kiezen deze keer voor de schouder waar we een rollade van maken en langzaam garen voor een sappig en botermals eindresultaat.
Ook een burger lover? Dan zal deze sappige lamsburger met een salade van asperges je zeker smaken. We kiezen voor Texellam, (h)eerlijk vlees van onze noorderburen.
Longhaas, hangersteak, kraai,... dit prachtige stukje vlees heeft tal van namen. Het ligt net boven de bavette en en onder de filet pure, het zit boordevol smaak is grof van structuur en botermals als het juist bereid wordt. We serveren het deze keer met bloemkoolwings.